Tubakaba detaylı ilgi istiyorsanız özellikle doğum zamanı Güven hastanesini tek geçerim hasta bakıcısından hemşirelerine kafeterya personellerine kadar 10/10 geçen sene orda doğum yaptım şehrin yabancısıydık araştırarak o hastaneyi bulmuştuk, bu sene yine hamileyim ankaradan taşınmasaydık asla düşünmeden Sedef hanıma devam ederdim. Hatta taşınırken bile ziyaretine gittik ağlayarak ayrıldık desem yeridir hem doktor hem hastane mükemmel. Haftasonları klasik müzik orkestrası karşılıyor sizi 😂

Tubakaba ben çankırıda yaptım sırf doktorum için gitmedim Ankara’ya burdan da doktorum Sibel Konca’ya tekrar teşekkür ediyorum böyle doktorların sayısı artsın🥹😍

sln23 arkadaşıniz hangi doktora gidiyormuş biliyo musunuz

Aysnk yok hayır bilmiyorum ama isterseniz öğrenebilirim

Tubakaba özelle devlet aynı mı? Asla katılmıyorum. İmkanınız varsa direkt özelde süreci ilerletin.

Tubakaba ben özel hastane takipliyim o yüzden devlet hastanesini hiç düşünmedim özelde doğum yapacağım

Manisa şehir hastanesindeki doktora arkadaşım gidiyor orası baya iyi doktora sormuş normal için kesinlikle özel sezeryan için devlet demiş arkadaşım sezeryan istediği için ordan devam

Tubakaba bende devlete gidiyorm tavsiye ile gittim dogum yapmadim ama hastane sakin cok kalabalik degil doktorum cok iyi suan memnunm galiba devlette dogum yapcam

sln23 evet canım çok iyi olur doğumuma çok az kaldı belki ben de o doktora giderim

Hulyab bende öyle karar verdim yaaa teşekkür ederim

Tubakaba özel ve devlet asla aynı değil imkan varsa kesinlikle özel hastane

Tubakaba bulunduğunuz yere göre değişir aslında 2. Bebeğime hamileyim ilkinde hep özele gittim bunda yaklaşık 10. Hafta gibi bi devlete gittim tahlil için cihazı çok eksiydi göremiyordu ama doktor çok ilgiliydi, cihazı eski olmasaydı belki devlet özel karışık yapardım. Sizin belki bulunduğunuz şehirde cihazlar yenidir doktorlarda ilgiliyse ne güzel zaten