Özel Mi Devlet Mi?
Tubakaba detaylı ilgi istiyorsanız özellikle doğum zamanı Güven hastanesini tek geçerim hasta bakıcısından hemşirelerine kafeterya personellerine kadar 10/10 geçen sene orda doğum yaptım şehrin yabancısıydık araştırarak o hastaneyi bulmuştuk, bu sene yine hamileyim ankaradan taşınmasaydık asla düşünmeden Sedef hanıma devam ederdim. Hatta taşınırken bile ziyaretine gittik ağlayarak ayrıldık desem yeridir hem doktor hem hastane mükemmel. Haftasonları klasik müzik orkestrası karşılıyor sizi 😂
MehmedinZeynebi bana henüz bir şey demediler ilk olduğu için bilmiyorum da hangisi daha iyi
- Düzenlendi
Tubakaba zamanla anlayacaksınız. 😊
Manisa şehir hastanesindeki doktora arkadaşım gidiyor orası baya iyi doktora sormuş normal için kesinlikle özel sezeryan için devlet demiş arkadaşım sezeryan istediği için ordan devam
Tubakaba bulunduğunuz yere göre değişir aslında 2. Bebeğime hamileyim ilkinde hep özele gittim bunda yaklaşık 10. Hafta gibi bi devlete gittim tahlil için cihazı çok eksiydi göremiyordu ama doktor çok ilgiliydi, cihazı eski olmasaydı belki devlet özel karışık yapardım. Sizin belki bulunduğunuz şehirde cihazlar yenidir doktorlarda ilgiliyse ne güzel zaten