Tubakaba Eger imkanınız varsa kesinlikle özel.Şimdiye kadar devlet hastanesinde tam olarak yapılan hiçbir işe denk gelmedim hepsi hayatlarından bezmiş.Tabiki bu benim tamamen şahsi gorusum ama Allah devlet hastanesine muhtac etmesin🙏🏻Özelde sezeryan için varis corabı bile giydirdiler 6 saat hareketsiz yatacagım ıcın.Dogum da sürekli olmayan birsey oldugu ıcın hiç gerek yok maceraya.
Özel Mi Devlet Mi?
Tubakaba ben özel tercih ettim normalde özel hastaneye gitmem ama hamilelik ve doğumda bence özel hastane.
İlgi farklı oluyo devletteki doktorlarımızda çok çok iyi ama sistemden kaynaklı bence özel hastane
Muayene için bile olsa devlet hastanelerinin çoğunda eş kabul etmiyolr hatta kadın doğum katına erkek kabul etmeyenide gördüm benim için şuan en büyük destekçi eşim ve bu sürecş onunla beraber geçirmek istiyorum özel hastanede böyle bi kısıt yok
Tubakaba
Doktor aşkım iyi doktor neredeyse orası özeli devleti farketmez
Tubakaba 25 haftaya kadar devlete gittim sadece cinsiyet için özele gittim şimdi bu haftadan sonrada özele gidicem çünkü doğumu özelde yapicam devlette eşini almıyorlar yanına ben o stresi yaşamak istemiyorum panik atağım var eşim yanımda olsun isterim❤️
Maddi durumunuz varsa özel devlette suriyeli afgan muayne oluyor ben tiksiniyorum hastalık bulaşmasından 😁
Tubakaba başından beri özel dedim. Hamilelikte ciddi bir sorun yaşadım. Sorunu devletteki icapçı doktor fark etti. Kendi doktorum hep olur öyle gebelikte vs diyordu. Artık özelin paramı alayım da gerisi beni bağlamaz kafasında olduğunu düşünüyorum. Ama devlette de iyi doktora denk gelmek şans işi. Yakınınızda varsa iyi bir doktor, şehir hastanesi ya da üniversite hastanesi onlar özellere bin basar.
Bence ikisi ayrı devlet o kadar ilgi göstermiyor birseyler söylemiyor ama özele gittiginde doğumun ne zaman olacağına kadar tahmin edebilior
devletin çoğu ilgilenmiyor hamile kalmadan önce özel sigorta yaptırmıştım rahatım Şuan da bence özel hastane derim 👍
Tubakaba 8. 9. Haftaya kadar ultrasonda görünmeye bilir kalbide duyulmayabilir, rahat ol stres yapma bebeğin için. İnşallah yakın zamanda görürsün bebişini :)
Kukulikukuli12 istanbul da hangi devlet hastanesi ve doktor adı nedir acaba 🌸
Tubakaba Ankaradaysanız Güveni tavsiye ediyorum 3 ay once orda dogum yaptım. Dogum paketi aldım cok memnun kaldım. Sedef ramoğluydu hocam. Cok guleryuzlu ilgili. 10 muayene 2 nst vardı paketimde fakat muayene ve nst sayısı gecti hic ekstra ucret almadılar. Doğumda da hersey dahil epidural, sezeryan normal suni sancı hepsi dahil oduyorsunuz. Yarısını anlastıgınız zaman yarısnı dogumdan sonra oduyorsunuz. Ben normal dogum yaptım herkes cok ilgiliydi. Doğumdan sonra ilk kontrol hem anne hem bebegin ucretsiz ayrıca. Şuan bebek takip paketi aldık oraya goturuyoruz oğlumu herseyinden cok memnunum.
Tubakaba açıkçası bende şuan devlet e gidiyorm.ilk gittiğim Dr u hastaneyi beğenmedim smdi denemek için başka bir hastane tercih ettim haftaya kontrole gideceğim umarım oraya isinirim.bir de Dr yanına girerken sizin de eslerinizi yaniniza almadiklari oluyor mu? İstanbul da kuzenim hiç sorun yasamamsti her kontroldd eşi yanindaydi devlet olmasina rağmen ama bizim ilk kontrolumuzde tepecik hastanesi almadi.umarim çiğli devlette böyle bir problem yoktur, sonuçta ben annesiysem o da babasi
Tubakaba ben özel devlet karışık takipliydim özelde doğum yapıcaktım sonra banada aynı şeyi dediler devletle özel aynı özele vericeğin parayı çocuğuna harca vs diye bende devlette yaptım doğumu ve çok pişmanım doğumum pazar gününe denk geldi o yüzden özele de gidemedim yoksa son dakika özele gidicektim okdr mağdur oldum yani
plajterligi benim de hocam Sedef hocaydı 3 ay once doğum yaptım. Dediğiniz gbii harikaydı herseyi hastanenin de
Tubakaba ben şöyle düşünüyorum her zaman devlet hastanesi daha tecrübelidir. Özelde bir aksi durum olduğunda mesela direkt devlete sevkediyorlar. Özelde günde 5 kişi doğum yapıyorsa devlette 25 kişi yapıyor. Tabiki ordaki ilgi alaka daha iyi geliyor insana ama aynı işlem için onlarca para vermek saçma geliyor benim fikrim. En başı anne isteği ve her ikisininde sağlığı tabiki :)