baileys34 Başakşehir Çam sakura devlet hastanesi.
Doktoru seçemiyoruz doguma kim denk gelirse canım. Benım şansıma istediğim doktorr dnek gelmişti mesela ama o gelmeden ben dogurmuştum zaten 😄
Özel Mi Devlet Mi?
Tubakaba dün ilaç yazdırmak için devlet hastanesine gittim.aldığım bebeğim19. Haftasına girdi normalde görünmesi lazım ama o ultrasondan hiçbişey anlaşılmaz yani😂 her gittiğimde özeldeki doktorumda renkli ve çok net fotoğraflar alıyorum.durumunu anlatıyor.dün iyi mi nasıl dedim doktor iyi iyi bişey yok sağlıklı dedi geçiştirdi.imkanınız varsa ve benim gibi oksapar vs kullanıp özel durumunuz varsa bence özel hastane daha iyi
Tugbacircir evet pek takmıyorlar geçiştiriyorlar
Gulcan0643 evet bide sezaryen olursa dikisi asistanlar dikiyor
Demir1dnz Hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Doktorunuz kim ? Ben de Bursa dayım . 18 haftalık hamileyim. İyi bir yer araştırıyorum. Devlete gidiyordum ama mahremiyete dikkat edilmediğini öğrendim. Doğum için orayı istemiyorum. Uygun fiyatlı bir özele ihtiyacım var .
Tubakaba
Bence özel ama benim devlette de doktorum vardı nolur nolmaz
denizyc şuan yeni fobi açıldı teşekkür ederim 😅😅😅
Etkik lokman hekime gitmeyi düşünüyor iseniz eğer hala duruyorsa geçtiğimiz Kasım ayında tanıdığım Elif Terziyi tavsiye ederim çok güzel ilgileniyor kendi numarasını paylaşıyor her an yazıp soru işaretlerini giderebiliyor şehir dışına gidecektim sonuçlarımın çıkmasına zaman vardı sağolsun özel olarak sonuçlarım hakkında wp den bilgi verdi yardımcı oldu aynı sene arkadaşımın da doğumuna girdi çok memnun kalmıştık
Tubakaba memorial hastanesine gidiyorum 34 haftalik hamileyim.. İlk günden son güne kadar mutsuz çıktığım bir an olmadı.. ilgileri alakaları öyle güzel ki.. aklına soru mu takıldı yaz mesaj at ara .. sana özel olduğunu resmen hissettiriyorlar.. Kudret hoca tavsiye ederim herkese
Tubakaba ben normal doğum yaptım 2 sinide özelde 3.ye hamileyim 2.ci doğumumu yaptıran doktora gidiyorum saat kaç olursa olsun doğuma takip eden doktorun geliyor devlete pek ilgilenmiyorlar acil devlete yatış vermişlerdi 2.ci hamileliğimde çok korktum orda ben Suni sancıdan dolayı ağlayanlar bağranlar Sen bilirsin ama durumun varsa özel tabiki
Demir1dnz katılıyorum devletteki doktorlar sadece başlarından atıyorlar
Tubakaba ben özelde yaptım gayet memnun kaldım
Mercimeek hangi şehir hastanesi istanbulda mı