Daisy0000 kesinlikle bende kaçtır etliğin kadın doğum aciline gittim yeni mezun stajyer doktorlar bir halt bilmiyorlar ama bide üstten üstten konuşup insanı sinir ediyorlar ben Bilkent şehir hastanesine gidiyorum orası daha oturmuş bir hastane

Tubakaba kesinlikle özel hastane. 15gün önce doğum yaptım iyi ki özelde olmuş diyorum..

Tubakaba Eşimle bebeği rahat görebilmek uzun süreli inceleme için özele gidiyoruz ama doğumlarda fark var mı devletle bir fikrim yok malesef 🥹

Tubakaba devlet hastanesinde acil durumlarda doktorunu hastaneye getirtme şansın olmuyor hangisi denk gelirse o ilgileniyor ama özelde sadece senin doktorun seninle ilgileniyor bilmiyorum bu benim için çok önemli bi konu insan her doktora güvenemiyor

Klbk25 bilkent burdan bir nebze iyi ya da tip fakülteleri

Tubakaba canim Allah Uzaq Elesin Mende 1ci Uşağim ele olmuşdu Boş Hamiləlik Çixdi Allah Uzaq Elesin Getdinmi Hekime Yene?

Tubakaba devlette hangi doktor a denk gelirsen o doğuma girecek tek sorun o bence nasıl bir doktorla doğuma gireceğini bilmemek kötü, özel de işte doktorun belli seni hep takip eden doktorun olacak doğumda kafa rahat

Tubakaba doktora ve hastaneye bağlı canım doktor eğer iyiyse özelde devlette fark etmez. Ben doktorum özelde olduğu için ve bir oğlum daha var onu bırakacak kimsem olmadığı ve yanımda kalması gerektiği için özeli tercih ettim

İlçede olduğum için özel ki ilde olsamda sanırım özelde olurdum 😕

İstanbul Avrupa Yakası için önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı acaba

Ervaa35 bende bucada dogurdum iyiydi gercekten ozellikle doktorum şinasi bey cok kibar