Yenibirannee eş yunus polisi ben cerrahi hemşireyim evlenene kadar çalıştım şimdi çalışmıyorum atandım ama gitmedim kendi tercihim 😊
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Yenibirannee ben öğretmenim eşim de kargocu trendyol😄 mezun olduğumdan beri durmaksızın çalıştım ilk defa 2 aydır evde oturuyorum. çocuğuma da nasipse kendim bakıcam 3 yaşına kadar sonra okula veririm. 3 sene evdeyim yani. çalışmaya alıştığım için çok zorlanıyorum şuan bakalım bebek doğunca inşallah keyif alırım evde olmaktan🤷♀️😅
Yenibirannee aminnn inşallah 🤲🏻💕 Allah karşılsrına iyi kalpli merhametli insanlar çıkarsın inşallah yavrularımızın 😇😇
BasimAgriyor piskoloji cok zor değil mi? 😬 ben kendi psikolojimi anlayamamisken baskasininkiyle asla ugrasamam herhalde 🤣 severek yapilmasi gereken bir meslek bence 🌸😊
Fey hahaha sizde ev hanimligina geçiş yapanlardansiniz o zaman aramiza hosgeldiniz 🤣 calisma hayati mi yoksa 3 bebeli hayat mi diye sormak isterim size? 🤣🤣🤣
Yenibirannee ben hastanelerde danışmanlık yapıyorum ama şu anda çalışmıyorum eşimde uçak fabrikasında çalışıyor
Ben ve eşim Cimnastik antrenörüyüz, spor eğitmeniyiz. 2-12 yaş aralığında çocuklara eğitim veriyoruz. Özel bir spor akademisinde beraber çalışıyoruz o aynı zamanda oranın müdürü💕
Kanalize ya merak ediyorum yunus polisler evde de gözlük takıyor mu peki? 🤣 simdiye kadar hangisini gorsem, arkadasimda yunus polis hic cocugu gözlüksüz görmedim ya yunus polis olunca otomatik güneş gozlugu dagitiyorlar sanki 😆 sizinde mesleginiz cok iyimis yaa.. 🌸😊
Fey maşallah barekallah yavrulsrınıza eşim okulda çalışmıyor sadece özel matematik eğitimi veriyor
haftada bir kaç gün kursta ders veriyor sertfikası var ama hiç üstün zekalı öğrenci ile çalışmadı. Bende üstün zekalı bir öğrenci ile çaalışma fırsatım oldu (bn sadece okul öncesi için sertifikaya sahibim) ama öğrencimiz ingilizce öğrenmiş türkçeyi unutmuş (5 yaşındaydı) pek anlayamadım yavrucağı devam edemedik maalesef bnm zekam yetmedi galiba hahahahahhah down sendromlu ve otizümli öğrencilerim ile de özel eğitim ve destek vermiyorum öyle bir yetküm diplomam yahur sertifikam yok kapsamlı bir dal o bnmki yalnızca anaokulunda böyle olan öğrenciler ile ilgilenme ve temel okul öncesi eğitim vermeyle alakalıydı. 🥰🥰
anneveikibebekli cok guzel 🌸😊
Yenibirannee Ben eV haNimiyim Eşim DekoraSyon inSaaT işi 😃
Eşim özel bi şirkette kaptan bende işletme mezunuyum şuan çalışmıyorum geçen ay evlendim 7 temmuzda bu ay hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni 🙈☺️🍀
Meliisssaaaa123 ya ne güzel. Sağlıklı besleniyorsunuzdur peki hamile misiniz? Hamileyken de spor yapiyor musunuz kilo aliminiz nasil cok soru sordum 😬 benim yengem zumba hocasi 2 cocuk dogurdu kadin sanki genç kiz gibi 🤓🥴
Yenibirannee çocuk gelişimi mezunuyum ama 10 sene
gida sektöründe bulundum (turşu fabrikası) daha sonrada muhasebeci olarak iş hayatım sürdü evlenince ev hanımlığına geciş yaptım eşimde çiftçi kendi işinin patronu 🍀🤍
Yenibirannee eşim askeri personel ben de öğretmenim evlenince bırakmak zorunda kaldım KPSS hazırlanayım derken de bebiş süpriz yaptı 😂 hayallerim başka bahara kaldı 😂