• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee
Ben kurumsal bir firmada çevre mühendisi ve İSG uzmanıyım.Esimde bir fabrikada mekatronik mühendisi ve metot mühendisi.
O her gün işe gidiyor.Ben haftada 2 gün ofise gidiyorum hibrit sistemle çalışıyoruz.Yakinda izne çıkacağım için ofise gitme işini haftada 1 e düşürdüm.Cogunlukla evde olduğum icin hamileliğim çok şükür rahat geçiyor.Haftaya yani 37.haftada doğum iznine çıkacağım🌸

esraa1717 ay sağlıkla gelsin inşallah 🤩 bende evliligimin 2. Ayında hamile kaldim. Simdi 2. Bebegimi bekliyorum 🤩

Eşim askeriyede bordo bereli bende bayan kuaförüyüm 3 tane dükkanım var hamile olduğum için ara sıra gidiyorum elemanlar işletiyor.

Yenibirannee eşimin tatlı dükkanı ve tekstil dükkanı var onları işletiyor ben ise boşanma icra avukatıyım Şuan 6 aylık hamile oldugum için istirahat ediyorum sık sık evdeyim🙂

Yenibirannee eşim de bende kamu personeliyiz Yalovada. 27. haftamdayım. Keşke anneler 20. haftadan ücretli izne ayırsalar bebiş 1 yaşına kadar. Hamileliği zor geçenler için çok sıkıntılı süreç.

babylook hahaha eşiniz sizinle konuşurken 3 kere düşünüyordur bence. Cok iyi ya 😆😆🤩🤩🤩

SMD38 evet ya.. sağlıkla gelsin inşallah kolaylıklar diliyorum ❤️