Evet hanımlar sorum başlıkta 🤩 sizin ve eşinizin meslekleri nedir? Hem birbirimizi az çok tanırız hemde meslekler hakkında konuşuruz diye düşündüm. Önce ben başlayayım;
Eşim ihracat müdürü bir tekstil şirketinde bu ara baya da yoğun. Bende bekarken bankaciydim + muhasebe bürosunda da çalıştım. Evlendikten sonra ev hanimligina geçiş yaptim. En zor meslek bence 🥴😆
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Eşim bi otelin pastane şefi ben kendim de turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum bir otelde hem karşılama hostesliği hem de misafir ilişkileriyle ilgileniyodum Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşınınca ve 2 aylık hamileydim o zaman çıkmak zorunda kaldım 2 buçuk aydır ev hanımıyım adapte olmaya çalışıyorum 🤣🤣🤣
Yenibirannee eşim matematikci özel bi kurumda çalışıyor. Tam bir eğitimci üstün zekalı-dahi çocuklar için robotik kodlama eğitmeni. ben de anaokulu öğretmeniyim 2 yıl çalışmıştım daha önceden birde pandemi döneminde karantinada olan öğretmenler yerine geçici süre çalıştım şuan çalışmıyorum. Ek olarak üstün zekalı çocuklar için ve otizimli çocuklar & özel çocuklar için eğitmen belgem sertifikam var 1,5 yıl kadar 5 yaş down sendromlu öğrencim oldu 4-5 ay kadar da otizimli bir çocuk ile ilgilendim. 🥰 şuan çalışmıyorum ama evde açık öğretim ile lisans edebiyat bölümü okuyorum.
Aybarssmom_ ayy eşiniz evde de pastalar yapıyor mu peki 🤩 ne guzel ikinizde ayni ortamlarda çalışan insanlarsiniz o zaman. Ev hanimligina bende cok zor adepte oldum ya. Uzun sure çalışma hayatim oldu çünkü 🤣
- Düzenlendi
Ben proje uzmanıyım, eşim de memur 😊 Şu anda doğum iznindeyim :))
Yenibirannee eşim askerî personel ben işletme mezunuyum ama çalışmıyorum 🥰 yiyorum geziyorum kendime bakıyorum 😁
Yenibirannee ikimiz de bilgisayar mühendisiyiz, onun şirketi evde çalışmayı kabul etmiyor, her güne işe gidiyor, bizim şirket pandemiden beri home ofis, ben evden çalışıyorum ve 30 haftalık hamileyim, oturduğum yerden hamileliğim geçiyor hem de çalışıyorum süper ya😂
nunusmom ay maşallah 2 eğitimci 🌸 çocuklarınız çok sansli desenize. Hele annesi olarak daha ince detayli ve egitimlerine destekci olursunuz. Bende hep sosyal medyadan kendimi geliştiriyorum daha nasil iyi sekilde gelisimlerine etki edebilirim diye suanlik hersey yolunda bakalim 2 yas sendromunu biraz daha sakin geciriyoruz 🤣🤩
Carteryasemin ahahahha en güzeli maşallah 😂 ben de kızımdan dolayı (ve 2. Hamileyim) çalışmıyorum ama bn çalışmayı seviyorum bir an önce 2. Doğsun anaokul yaşına gelsin beraber gidelim 😂 (anaokul öğretmeniyim) 😇😇
Yenibirannee eşim ve abilerinjn ortak dükkanları var tekstil, bende bekarken bikere çalıştım rehabilitasyon merkezinde sonra evlendim ev hanımıyim şuan dediğiniz gibi en zor meslek bu 😂😂😂
minikoannesi123 sağlıkla gelsin inşallah. Dogumdan sonra peki calisma hayatina dönecek misiniz 😊
nunusmom gönlüne göre nasıp etsin Rabb’im insAllah 💐
Eşim polis ben öğretmenim
Yenibirannee benim de öyle valla 16 yaşında staj görmeyle bi başladım ben 24 yaşındayım hep çalıştım bunca zamana kadar ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim valla 🤣 eşime her zaman yaptırmıyorum aldığım kilolardan sonra misafir falan gelecekse güzel oluyor ama 🤣🤣
Carteryasemin en guzeli kendinize bakmaniz 🤩 insan kendine geliyor 💅
bebikveben çoğu kadinin hayalindeki is 😀 hem ev hanimi hem is kadini… kolayliklar diliyorum 🤩
Yenibirannee teşekkürler inşallah faydamız katkımız dokunur yavrucuklsra 😂 biz 2. Yaş sendromunu pek saakin geçiremiyoruz şuan 😂😂😂😂😂 vurmalar kırmalar var üstelik kız bebek 😂 erkek olsa ne olurdu acaba diyorum bazen 😂. Okuldaki gibi öğrencilerimde ki gibi olmuyor asla kendi evladın bildiklerini eğitimini diplomanı yediriyor sana o iş öyle olmaz al sana diyor hahahahahahha. Rabbim tüm annelerin amme adaylarının yarsımcısı olsun inşallah. 🤭😇 her ne kdr diplomamız olsa da bizde tam değiliz bnde kitaplardan seminerler online eğitimlerden vs öğrenmeye gelişmeye devam hergün yeni bir şey öğreniyor ve aslında bir şey bilmediğimi farkediyorum bilgi sonsuz birşey. 😍 bu aralar birde alternatif tıppa merak saldım bakalım onunla ilgilide araştıemalar vs yapıyorum. Biraz doğalcı organikçi ilaçlardan yana olmayan bir anneyim ama daha önce burada dile getirddim uyarı aldım 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 o yüzden shhh 🤫🤫🤣
Carteryasemin aminnn cümlemize inşallah 🥰🥰
5678_ ya vallahi gecen aksam esim geldi ohh paydos dinlenme saatim huzur saatim diye hava atiyor evde. Bende 4. Makina çamaşırları yikiyordum hala. Hani bana paydos? Hani bana huzur saati? Annelik de eklenince hic bitmeyen meslek ev hanimligi 😅
Badem089 çok güzel. Ne ogretmenisiniz? 🌸😊