Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Yenibirannee çocuk gelişimi mezunuyum ama 10 sene
gida sektöründe bulundum (turşu fabrikası) daha sonrada muhasebeci olarak iş hayatım sürdü evlenince ev hanımlığına geciş yaptım eşimde çiftçi kendi işinin patronu 🍀🤍
Yenibirannee eşim askeri personel ben de öğretmenim evlenince bırakmak zorunda kaldım KPSS hazırlanayım derken de bebiş süpriz yaptı 😂 hayallerim başka bahara kaldı 😂
Yenibirannee eşim ticaretle uğraşıyoruz bende asistanıyım 😂
miniskesi bebek olunca insan oyalancak birsey buluyor ama ayaklaninca da cok zor oluyor. Simdiden kolaylıklar diliyorum ev hanımı olarak aramiza hosgeldiniz 😆🥰🤩
Yenibirannee evet hamileyim 23 haftalık 🥰👼 sağlıklı beslenmeye çalışıyorum fakat kilo alımım fazla oldu 😂 bazı şeyleri fazla kaçırdım 🤭 fırsat buldukça egzersiz yapıyorum çalışma saatim biraz fazla geliyor bana 😥 10 hafta sonra izne çıkacağım inşallah 😬
Yenibirannee ya kesinlikle çalışmak🤣 arada atar bile yapıyorsun patronuna🤣 çocuklara yemiyor. Evde iş yemekte yanında hediye🤣🤣
İşimde tek sevmediğim çok mesai yapıyorduk bir de mühendisler revize ediyor o da sinir bozucu siz çizimi bitirmiş oluyorsunuz müh geliyor şurayı şöyle yapalım yap anasını satim kolaydı sanki🤣🤣
Ben devlet memuru ve halen yüksek lisans öğrencisiyim 🤪eşim teknik bakım uzmanı. Halen çalışıyorum 🥵🙄
- Düzenlendi
Yenibirannee
Ben kurumsal bir firmada çevre mühendisi ve İSG uzmanıyım.Esimde bir fabrikada mekatronik mühendisi ve metot mühendisi.
O her gün işe gidiyor.Ben haftada 2 gün ofise gidiyorum hibrit sistemle çalışıyoruz.Yakinda izne çıkacağım için ofise gitme işini haftada 1 e düşürdüm.Cogunlukla evde olduğum icin hamileliğim çok şükür rahat geçiyor.Haftaya yani 37.haftada doğum iznine çıkacağım🌸
esraa1717 ay sağlıkla gelsin inşallah 🤩 bende evliligimin 2. Ayında hamile kaldim. Simdi 2. Bebegimi bekliyorum 🤩
Yenibirannee kesinlikle öyle, sağlık oyuna gelmez titiz olmak gerek 🫶🏻
monarosamommy ay cok guzell.. bende gida muhendisi degilim ama cok guzel turşu yaparim 🥰🤩🤩
gzdehlal-36 bu sene girdiniz mi hocam sınava
Eşim askeriyede bordo bereli bende bayan kuaförüyüm 3 tane dükkanım var hamile olduğum için ara sıra gidiyorum elemanlar işletiyor.
Eşim mağaza müdürü bende farklı mağazada mağaza müdür yardımcısıyım :)
Yenibirannee eşimin tatlı dükkanı ve tekstil dükkanı var onları işletiyor ben ise boşanma icra avukatıyım Şuan 6 aylık hamile oldugum için istirahat ediyorum sık sık evdeyim🙂
Yenibirannee eşim askeri personel ben bilgisayar programcısıyım ama çalışmıyorum ev hanımıyım 😅
gzdehlal-36 hahaha kariyer ertelendi desenize. Olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤩