Eşim polis ben öğretmenim
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Yenibirannee benim de öyle valla 16 yaşında staj görmeyle bi başladım ben 24 yaşındayım hep çalıştım bunca zamana kadar ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim valla 🤣 eşime her zaman yaptırmıyorum aldığım kilolardan sonra misafir falan gelecekse güzel oluyor ama 🤣🤣
Carteryasemin en guzeli kendinize bakmaniz 🤩 insan kendine geliyor 💅
bebikveben çoğu kadinin hayalindeki is 😀 hem ev hanimi hem is kadini… kolayliklar diliyorum 🤩
Yenibirannee teşekkürler inşallah faydamız katkımız dokunur yavrucuklsra 😂 biz 2. Yaş sendromunu pek saakin geçiremiyoruz şuan 😂😂😂😂😂 vurmalar kırmalar var üstelik kız bebek 😂 erkek olsa ne olurdu acaba diyorum bazen 😂. Okuldaki gibi öğrencilerimde ki gibi olmuyor asla kendi evladın bildiklerini eğitimini diplomanı yediriyor sana o iş öyle olmaz al sana diyor hahahahahahha. Rabbim tüm annelerin amme adaylarının yarsımcısı olsun inşallah. 🤭😇 her ne kdr diplomamız olsa da bizde tam değiliz bnde kitaplardan seminerler online eğitimlerden vs öğrenmeye gelişmeye devam hergün yeni bir şey öğreniyor ve aslında bir şey bilmediğimi farkediyorum bilgi sonsuz birşey. 😍 bu aralar birde alternatif tıppa merak saldım bakalım onunla ilgilide araştıemalar vs yapıyorum. Biraz doğalcı organikçi ilaçlardan yana olmayan bir anneyim ama daha önce burada dile getirddim uyarı aldım 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 o yüzden shhh 🤫🤫🤣
Carteryasemin aminnn cümlemize inşallah 🥰🥰
5678_ ya vallahi gecen aksam esim geldi ohh paydos dinlenme saatim huzur saatim diye hava atiyor evde. Bende 4. Makina çamaşırları yikiyordum hala. Hani bana paydos? Hani bana huzur saati? Annelik de eklenince hic bitmeyen meslek ev hanimligi 😅
Badem089 çok güzel. Ne ogretmenisiniz? 🌸😊
Yenibirannee ben atama bekleyen psikolojik danışmanım 😅 eşim de jandarma personeli
Aybarssmom_ hahaha ay ben olsam hep yaptirirdim herhalde. Maşallah size 🌸😊
Ben teknik ressamım 10 sene özel bir şirkette 3 boyutlu Çelik sanayi yapıları çizdim. Büyük oğlum doğunca hem onu bırakacağım kişi yoktu hem de özel durumu(önce otizm tanısı kondu sonra üstün zekalı) olunca onun eğitimiyle ilgilendim. Bu arada açık öğretimden 2-3 bölüm bitirdim. Eşim özel bir kanalda canlı yayın sistemlerinde yazılımcı olarak çalışıyor. Bilgisayar mühendisi.
- Oğlumda da benzer bir tanı var onun eğitimiyle uğraşıyorum. İlk oğlum 11 2. Oğlum 3.5 3. Oğlumsa 27. Haftasında🤭
nunusmom hahaha tamam bende görmedim duymadim 😆😆 bende hic kesfetmedigim sakinligimi kesfettim anne olduktan sonra 🤣🤣 insallah guzel saglikli ve hayırlı evlat olurlar bu kadar emek veriyoruz 🌸😊
Yenibirannee eş yunus polisi ben cerrahi hemşireyim evlenene kadar çalıştım şimdi çalışmıyorum atandım ama gitmedim kendi tercihim 😊
Yenibirannee ben öğretmenim eşim de kargocu trendyol😄 mezun olduğumdan beri durmaksızın çalıştım ilk defa 2 aydır evde oturuyorum. çocuğuma da nasipse kendim bakıcam 3 yaşına kadar sonra okula veririm. 3 sene evdeyim yani. çalışmaya alıştığım için çok zorlanıyorum şuan bakalım bebek doğunca inşallah keyif alırım evde olmaktan🤷♀️😅
Yenibirannee aminnn inşallah 🤲🏻💕 Allah karşılsrına iyi kalpli merhametli insanlar çıkarsın inşallah yavrularımızın 😇😇
BasimAgriyor piskoloji cok zor değil mi? 😬 ben kendi psikolojimi anlayamamisken baskasininkiyle asla ugrasamam herhalde 🤣 severek yapilmasi gereken bir meslek bence 🌸😊
Fey hahaha sizde ev hanimligina geçiş yapanlardansiniz o zaman aramiza hosgeldiniz 🤣 calisma hayati mi yoksa 3 bebeli hayat mi diye sormak isterim size? 🤣🤣🤣
Yenibirannee ben hastanelerde danışmanlık yapıyorum ama şu anda çalışmıyorum eşimde uçak fabrikasında çalışıyor