• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee çocuk gelişimi mezunuyum ama 10 sene
gida sektöründe bulundum (turşu fabrikası) daha sonrada muhasebeci olarak iş hayatım sürdü evlenince ev hanımlığına geciş yaptım eşimde çiftçi kendi işinin patronu 🍀🤍

miniskesi bebek olunca insan oyalancak birsey buluyor ama ayaklaninca da cok zor oluyor. Simdiden kolaylıklar diliyorum ev hanımı olarak aramiza hosgeldiniz 😆🥰🤩

Yenibirannee evet hamileyim 23 haftalık 🥰👼 sağlıklı beslenmeye çalışıyorum fakat kilo alımım fazla oldu 😂 bazı şeyleri fazla kaçırdım 🤭 fırsat buldukça egzersiz yapıyorum çalışma saatim biraz fazla geliyor bana 😥 10 hafta sonra izne çıkacağım inşallah 😬

Yenibirannee ya kesinlikle çalışmak🤣 arada atar bile yapıyorsun patronuna🤣 çocuklara yemiyor. Evde iş yemekte yanında hediye🤣🤣
    İşimde tek sevmediğim çok mesai yapıyorduk bir de mühendisler revize ediyor o da sinir bozucu siz çizimi bitirmiş oluyorsunuz müh geliyor şurayı şöyle yapalım yap anasını satim kolaydı sanki🤣🤣

Ben devlet memuru ve halen yüksek lisans öğrencisiyim 🤪eşim teknik bakım uzmanı. Halen çalışıyorum 🥵🙄

Yenibirannee
    Ben kurumsal bir firmada çevre mühendisi ve İSG uzmanıyım.Esimde bir fabrikada mekatronik mühendisi ve metot mühendisi.
    O her gün işe gidiyor.Ben haftada 2 gün ofise gidiyorum hibrit sistemle çalışıyoruz.Yakinda izne çıkacağım için ofise gitme işini haftada 1 e düşürdüm.Cogunlukla evde olduğum icin hamileliğim çok şükür rahat geçiyor.Haftaya yani 37.haftada doğum iznine çıkacağım🌸

esraa1717 ay sağlıkla gelsin inşallah 🤩 bende evliligimin 2. Ayında hamile kaldim. Simdi 2. Bebegimi bekliyorum 🤩

Eşim askeriyede bordo bereli bende bayan kuaförüyüm 3 tane dükkanım var hamile olduğum için ara sıra gidiyorum elemanlar işletiyor.

Yenibirannee eşimin tatlı dükkanı ve tekstil dükkanı var onları işletiyor ben ise boşanma icra avukatıyım Şuan 6 aylık hamile oldugum için istirahat ediyorum sık sık evdeyim🙂