Kızlar ben normal doğum yapmak istiyorum gidişatım çok şükür ki iyi ama çok korkuyorum normal doğum yapanlardan motive edici cümleler duymak çok isterim 🫠
Normal doğum korkusu
Syda78 En motive edici cümleyi söylüyorum.. 1.50 boyundaki çıtıpıtı anam bile beni makat geliş normal doğurduysa, hayli hayli doğururuz 😂
En çok beni ikna edin gözümde canlanmıyo bile 35 haftalığım başka hiç bisey düşünemez oldum 🥲🫣
BurcuSTopsakal benim annemde aynı ben 5.800 kg normal doğumla doğmuşum😬 ama bizim buradaki özel hastane normal doğum yaptırmıo devlette berbat yaa bilmiyorum ne yapcam
Syda78 beni tek rahatlatan şey epidural oldu , eğer taktırırsanız çok konforlu bi normal doğum yaparsınız ağrısız acısız 😄 ilk doğumum o şekilde oldu 2. Ye gebeyim
Syda78 155 boy 55 kilo ile ilk oğlumu 4 kilo 56 cm 2. oğlumuda 5 gün önce 3600 52 cm normal doğurdum yine olsa yine normal dogururum. 5 gündür tek başımayım kimseyi istemedim yanımda herseyimi kendim yapıyorum temizlik yemek ve 2 buçuk yaşındaki oğlumla
2 normal doğum ve üçüncüsünü mecbur sezeryan olan ben söylüyorum herşey normal ise bir sorununuz yoksa normal doğum yapın normal doğumdan daha doğalı daha iyisi yok tmm acı tabi ki yine var ama bebeğinizi ellinize verdiler mi acı falan kalmıyo. Ama gel gör ki sezeryanla iki büklüm ağrı içinde tolete gitmeye çalışıyorum ve bugün ikinci günüm normal doğumda bir kaç saat sonra ayaktasın. Sezeryan genel anestezi ile olmadı belden aşağıya uyuşturuldum ve anlayamadım anestezi mi iyi tutmadı ben acı hissettim sanki beni canlı canlı kestiler diktiler. Tabi ki herkesin doğumu farklı geçer vücüt farkımızdan dolayı. O yüzden güzel pozitif düşünün herşey güzel olacak
gmzela1605 devlet hastanesinde epidural oluyormu acaba
Syda78 oncelikle korkacak hicbirsey yok ben dedimki doguran nasil doguruyor bende yaparim Allah sabrini verir insallah ilk bebegim sanciyla beraber 2 saatte dogdu 2 numarada ilk hastahanede saate baktim aksama bu ani hatirlicam ve hersey gecmis olacak bebegim kucagimda olacak dedim 1.5 saat sonra kucagimdaydi ❤simdi 3.hamileyim 38. Haftadayiz insallah buda oyle olur diye dua ediyorum korkmayin kizlar bebeginizi kucaginiza alinca tum agri sızı hersey bitiyor Allah sabrini veriyor gercekten hatta dogumdan 1 saat sonra hastaneden cikip eczaneye gitmistim bebek bezi almaya eve gelip anneme kahvalti falan hazirladim 😀😀😄
gmzela1605 epidurali yapana kadar çok acı çektiniz mi
asivemavii_07 oluyor
asivemavii_07 onu bilmiyorum 🥹
_Fatmaaa hayır belirli aralıklarla sancı geldi aşırı artmamıştı ama taktırınca oh be dedim korku filan da olmadı
- Düzenlendi
Syda78 sezeryandan 18 ay sonra normal doğum yaptım. Ve normal doğumu şifdetle tavsiye ediyorum. Sancını çekeceksin ve bitecek. Ama sezeryandan sonrası acısı ağrısı bel ağrısı dikiş yerinin sızısı asla bitmiyor.
sedseda kendimiz mi istiyoruz yoksa bi prosedürü var mi