Normal doğum korkusu
2 normal doğum ve üçüncüsünü mecbur sezeryan olan ben söylüyorum herşey normal ise bir sorununuz yoksa normal doğum yapın normal doğumdan daha doğalı daha iyisi yok tmm acı tabi ki yine var ama bebeğinizi ellinize verdiler mi acı falan kalmıyo. Ama gel gör ki sezeryanla iki büklüm ağrı içinde tolete gitmeye çalışıyorum ve bugün ikinci günüm normal doğumda bir kaç saat sonra ayaktasın. Sezeryan genel anestezi ile olmadı belden aşağıya uyuşturuldum ve anlayamadım anestezi mi iyi tutmadı ben acı hissettim sanki beni canlı canlı kestiler diktiler. Tabi ki herkesin doğumu farklı geçer vücüt farkımızdan dolayı. O yüzden güzel pozitif düşünün herşey güzel olacak
gmzela1605 devlet hastanesinde epidural oluyormu acaba
Syda78 oncelikle korkacak hicbirsey yok ben dedimki doguran nasil doguruyor bende yaparim Allah sabrini verir insallah ilk bebegim sanciyla beraber 2 saatte dogdu 2 numarada ilk hastahanede saate baktim aksama bu ani hatirlicam ve hersey gecmis olacak bebegim kucagimda olacak dedim 1.5 saat sonra kucagimdaydi ❤simdi 3.hamileyim 38. Haftadayiz insallah buda oyle olur diye dua ediyorum korkmayin kizlar bebeginizi kucaginiza alinca tum agri sızı hersey bitiyor Allah sabrini veriyor gercekten hatta dogumdan 1 saat sonra hastaneden cikip eczaneye gitmistim bebek bezi almaya eve gelip anneme kahvalti falan hazirladim 😀😀😄
gmzela1605 epidurali yapana kadar çok acı çektiniz mi
asivemavii_07 oluyor
asivemavii_07 onu bilmiyorum 🥹
_Fatmaaa hayır belirli aralıklarla sancı geldi aşırı artmamıştı ama taktırınca oh be dedim korku filan da olmadı
- Düzenlendi
Syda78 sezeryandan 18 ay sonra normal doğum yaptım. Ve normal doğumu şifdetle tavsiye ediyorum. Sancını çekeceksin ve bitecek. Ama sezeryandan sonrası acısı ağrısı bel ağrısı dikiş yerinin sızısı asla bitmiyor.
sedseda kendimiz mi istiyoruz yoksa bi prosedürü var mi
hamileanne26 doğru söylüyosunuz bende normal doğum istiyorum yaşadığım şehirde bir tane devlet hastanesi var yakın zamanda 2 arkadaşım normal doğum yaptılar gözümü çok korkuttular özelde normal doğum yaptırmıyor
Syda78 yakın aralıkla arka arkaya 2 normal doğum yaptım. Gerçekçi olacağım, zor değil çok çok zor. Bu kadar acı seviyesine ulaştığınızda bunca acıya ölmem gerekti diyorsunuz ama tak.. Yeni bir can getiriyorsunuz dünyaya çok değişik bir duygu.. Bir de bebek çıkar çıkmaz o öldürücü sancı ve acının anında bitmesi beni şoke etmişti😄 o kadar rahatlamıştım ki? nasıl yani bitti mi şimdi diyerek herkesi güldürmüştüm :) ufak kesim olmasına rağmen doğumhaneden yürüyerek çıktım. 2. doğumum daha da kolay oldu. Yani özetle evet çok aşırı zor ve sıkıntılı bir süreç ama sonrası için sonuna dek değer♥️ şimdi 3. bebeğime hamileyim nasip olursa yine vajinal doğum isterim✨️
Milkshaker çok haklısınız bende aynı fikirdeyim ama bi arkadaşımın arkadaşı 18 saat sonra suni sancıyla doğum yapmış onları duydukça korkuyorum
- Düzenlendi
Syda78 Amin inşalh bir avazda doğururuz yaparsın güven kendine ve bebeğine doğum videolari falan izlememeni tavsiye ederim bu arada
Gizemlibirisi007 maşAllah ne güzel yaa dediğiniz gibi çok zor ama çokta güzeldir eminimm ki
Syda78 merhaba🤩 ben 30 yaşındayım ilk doğumumu epiduralle normal yaptım şimdi de 40 haftalık hamileyim her an doğurucam yine epiduralle normal istedim🤩 öncelikle kafanızda sizi korkutan bütün senaryoları silin hiçbiri sizinki olmayacak çünkü ve pozitif şeyler düşünün illaki acısı sancısı oluyor ancak bebek doğduktan sonra herşey bitiyor sezaryende sonrası da eziyet(bile isteye sezaryen isteyeni asla anlamıyorum)😅 gözünüzde büyütmeyin yani Rabbim böyle bi mucizeyi nasip ettiyse biz kadınlara yapamıycam yapamam düşüncesi çok saçma güçlüyüz biz neler yaparız evelallah