LamiyaCetinkaya
Kız bi anlatıyorlar babaannemler falan yok soba kovasını almaya eğilirken doğmuş çukur etmiş yere düşmesin diye 🤭 yok hastaneye giderken merdivende donuna doğmuş yok gece yatarken altında biseyler hissetmiş meğerse bebek doğmuş 😁 9 tane doğurmuş bu arada babaannem 😁 gaz çıkartır gibi doğunca korkulmuyo demek ki 😂

Syda78 genc kizken evlenmeden once yani.regl agrisina dayanamayan.ölüp biten ben iki normal dogum yaptim. Ikincisi sanci ile birlikte dogum 2 saat surmedi bile.. ilkinde az biraz zorlanmisdim.ikinci kolay oldu. Nasil oldu bende anlamadim😂 basarirsiniz ya cokta kendinizi korkutmayin.

Tugbaakcy ya çok güzeldi hayranlıkla okudum , epudural olacağım Allah’ın izni ile inşallah 🫶🥹🤍çok teşekkür ederim cesaret oldu bana bu yorum

karanmom rica ederim canım benim faydam dokunduysa ne mutlu bana🥹🫶🏻 birde hiç korkma o sancılardan vs o an tek düşündüğün doğsun bitsin olacağından korkmuyorsun asla😅

Tugbaakcy kesinlikle bir tanr araştırma bir tane özel hastane var bizim burda araştırmada 4 doktora gittim insan muamelesi göremedim özelde ki doktorum çok iyi ama normal doğum yapmıyorum die açık açık da söyledi🙁

Ebrucakmak sadece ıkınma hissi geliyor o an 😊 Ağrı yok sadece belirli aralıklarla ıkınma hissi oluyor yoğun bi şekilde

Syda78 merhaba benim ilk dogumum normal olmuştu full suni sancılı ve bol dikişli zormuydu tabiki de zordu toparlanma süresi daha kolay oldu ikinci gün ayaktaydım ikinciye hamileyim normal dogum istiyorum gene korkma sadece gücün yettince ıkın

Minicikkk doğum öyle mucizevi birsey ki 2. Bebeğime hamileyim ilk normal doğumdu buda öyle olur umarım, 2. Olmasına rağmen aklım hayalim almıyor nasıl oluyor diye Rabbim güç veriyor ve mucize gerçekleşiyor 😍🤲 Son dakikalar biraz zorlayıcı olsada sonrasi çok şükür çok rahat bir süreç oluyor

Syda78 neden yapmiyormus tabi ilgilenmek ve o mesakkete girmek istemiyorlar 😬 kes dogra daha kolaylarina geliyor 🤨

AdaKaranfili ayyy ins bnm de 2. Kolay olur darısı bana 2 satte doğummu olur yaw 🤭, bazıları da 2. Doğum daha zor olur diyor bn sizler gibi kolay doğum yapanlardan olurum umarım 😍

Tugbaakcy aslında korkmuyorum çünkü bebeğimi kucağıma alacağım anı düşününce 🤍🥹birazda korku oluyor

Seher_okan120820 merhaba, yalancı sancılar ile doğum sancısı arasında çok fark var mı. 37 haftalığım her gün yaşıyorum yalancı sancı ama doğum sancısı korkutuyor beni

Haticeu benimde düzenli bir sancım yok Şuan
                      Sabah oldu ve geçti
                      Doktor pzt fitil verip çatı kontrolü yapacakmış duruma göre karar verecekmiş
                      Bebekte iri dedi sezeryan da olabilir
                      Kafam bulanık o yüzden