gmzela1605 bunun yan etkisi vs oluyor mu bende epidural istiyorum da
Normal doğum korkusu
Seher_okan120820 merhaba, yalancı sancılar ile doğum sancısı arasında çok fark var mı. 37 haftalığım her gün yaşıyorum yalancı sancı ama doğum sancısı korkutuyor beni
Haticeu benimde düzenli bir sancım yok Şuan
Sabah oldu ve geçti
Doktor pzt fitil verip çatı kontrolü yapacakmış duruma göre karar verecekmiş
Bebekte iri dedi sezeryan da olabilir
Kafam bulanık o yüzden
imrnx bende hiç bir yan etkisi
Olmadı
LamiyaCetinkaya
Ben sizin köyün gelini olaydım keşke keşke derdim 😂
Şaka bi yana insallah su gibi sabun gibi kayıp gelir kolay doğum olur hepimiz için Aminnn 😁
Saygi_can
Kesinlikle mucizevi bisey bakalım nasıl bi ilk doğum hikayem olacak inşallah hersey rüya gibi gelir geçer ve kavuşuruz miniklerimize 🙏❤️
karanmom işte motiven😍🥹 korku geçecek tereddütlerin de bitecek 🥹 sağlıkla doğur inşallah 🫶🏻🥹
Nazlimmm evet daha kolaydı hatta bana da suni sanci veriyolardı o sirada kendi sancim basladi birden geldi ve birden sıklaştı çok çabuk oldu açılmam ilk geldiğimde 3 cm filandı artık bağiracak noktata geldiğimde 8 olmuştu 1 saat içerisinde
Aysehappymom banada aynısını dedi ilk normal dedi sonra ultrasyonda bebek iri sezeryanmi yapsak dedi sabah beli olcak
- Düzenlendi
asivemavii_07 bende herhangi bir durum olmadı 🤲🏼
Ada_ada tabiki sizin kararınız en iyisini kişi kendisi bilir ancak normal doğumun nesi muamma 🤔 herşey yolunda ise sancım geliyor gidiyorsun doğuruyorsun bitti gitti 😅 olabilecek her komplikasyon sezaryen doğumda da olabilir
Sinemaki benm ablam girdi doğumuma makası eline alınca one diye bayılıcaktı nerdeyse ama inanın hissetmedim kesti doktor. Kontrolsüz yırtılmaması için dedi. Sonrasında bebek çıkınca zaten kuşsunuz diyorumya dikişi bile hissetmedim 3 4 tane vardı. Hadi dedm bian önce dikte bebeği verin bana 🥰 sonraki 2 gün otururken acıyor biraz ama okadar kötü değildi.
Syda78 sırf korktugm için isteğe bağlı sezeryan olacaktı ama bebeğim ameliyat gününü beklemeden normal olarak doğmayı tercih etti ve şuan iyikide öyle tercih etmiş diyorum çocuğumla rahat rahat ilgilenebiliyorum evimin işini yapıyorum az çok