Normal doğum korkusu
gmzela1605 benim görümcem yenidoğan bakımda hemşire daha önce özel hastanede çalıştı epiduralde bazı bebekler anestezi dolayısıyla solunum yapmiomus veya zarar goruomus ama 😿
piemses_annesi doktorum hiç öyle bi riskten bahsetmedi çok şükür ki bebeğim de gayet sağlıklı doğdu 😊 risk herşeyde var düşünürsek
gmzela1605 bilmiyorum bende ilk ondan istedim ağrısız sancısız mis, görümcem calistigi yerden bahsetti her doktoun kendi becerisi sağlıkla kucağına aldoysan daha ne Allah analı babalı büyütsun😍
Syda78 ben her türlü doğumdan korkuyorum nasıl olucak 🥹
Sinemaki hayır epidural almadım. Sabah 5ten saat 9a kadar sancı çektim. Sadece 4 saat. Yani sanırım okadar ıkınmayla açılmayla zaten uyuşuyodur o bölge. bide 3-4 dikişlik yer en fazla 1,5 cmlik bişeydir diye düşünüyorum 😂 ama hissetmedim hiçbişey güzeldi😍
Sinemaki ben hissetmedim ama herkeste farklı olabilir tabi.
Milkshaker ssvd isteyen biri olarak zor oldu mi süreç acaba ? 15 ay önce sezaryen oldum. Şuan gebelik yok. Vücudumu iyi hazirlamk istiyorum ssvd icin💞🙏🏻
Svlyk o kadar kolay oldu ki sandım başladı ve 3 buçuk saat sonra doğum yaptım. Hastaneye ilk gittiğimde doktor ultrasonla baktı dikişlerinde sıkıntı yok dedi artık sezaryen yaptığını unutabilirsin ve sancını her hissettiğinde ıkınma isteğin varsa rahatça ıkınabilirsin dedi. Yani hiçbir zorluğu yok odaya bile yürüyerek geçebilirsin doğumdan sonra.
Milkshaker masallah ne kadar güzel bir süreç gecirmissiniz🧿🤗💐 resmen umut oldunuz. Cok teşekkür ederim yorumunuz için. Sağlıkla büyütün evlatlarınızı 🤲🏻🌼♥️
gmzela1605 belden vurulan kalın iğne çok acıtıyor mu
Aslannnnn hayır serum takılır gibi düşünün
Milkshaker neler yaptınız mesela?
Seher_okan120820 Çok mutlu oldum okuyunca 36+0 olduk 104 kiloyum normal istiyorum kilo gitmeyecek diye korkuyordum ama gider değil mi benim de 🥹
eso2023 Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin kilo falan kalmıyor emzirdikce gidiyor zaten öyle bir su içirtiyorki emzirmek anlatamam kendinize stres yapmayın gidiyor