Milkshaker çok haklısınız bende aynı fikirdeyim ama bi arkadaşımın arkadaşı 18 saat sonra suni sancıyla doğum yapmış onları duydukça korkuyorum

Syda78 Amin inşalh bir avazda doğururuz yaparsın güven kendine ve bebeğine doğum videolari falan izlememeni tavsiye ederim bu arada

Syda78 merhaba🤩 ben 30 yaşındayım ilk doğumumu epiduralle normal yaptım şimdi de 40 haftalık hamileyim her an doğurucam yine epiduralle normal istedim🤩 öncelikle kafanızda sizi korkutan bütün senaryoları silin hiçbiri sizinki olmayacak çünkü ve pozitif şeyler düşünün illaki acısı sancısı oluyor ancak bebek doğduktan sonra herşey bitiyor sezaryende sonrası da eziyet(bile isteye sezaryen isteyeni asla anlamıyorum)😅 gözünüzde büyütmeyin yani Rabbim böyle bi mucizeyi nasip ettiyse biz kadınlara yapamıycam yapamam düşüncesi çok saçma güçlüyüz biz neler yaparız evelallah

Sibelkrgl haklısınız Allah büyük inşAllah sağlıcakla normal bir şekilde doğurabiliriz🥹

Kubrakkaya çok haklısınız inşAllah dediğiniz gibi olur🌸🤲🏻

Syda78 işte o biraz da kişiden kişiye değişiyor her doğum kişiye özel. Benim sancımın başlamasıyla bebeğimi kucağıma almam 3 saat sürdü mesela. Doğumu hızlandıracak egzersizler yap açılma olması için egzersizler yap ama inan sezeryan çok daha zor

Syda78 valla en kolayı doğum anı hiç korkmayın sadece sancılar bana göre zordu oda zaten doğum olur olmaz kuş gibi oluyorsunuz ne bebegin çıkışında acı oldu nede sonrasında benim dikişlerim olmasina rağmen 2 saat sonra ayaklandım 3750 dogdu kızım bense 110 kiloyla doğuma girdim şuanda da 88 kiloyum kilo bile gidiyor simdide 32 günlük kızımla meme savaşına girdik 😂😂

Seval2468 maşallah ne güzel
            Benimde boyum 158 bebeğim 4 kg üzeri ve çok korkuyorum dikişim olacak diye
            Doktor son dk çatıya bakacak
            Daha kontrol etmedi ama yatışımı verdi
            Sizin nasıl oldu ilk doğumunuz
            Gününü mü beklettiler

asivemavii_07 özelde oldum ben gelip soruyorlar kendi isteğiniz ile oluyorsunuz🤩 sancılarım çok kuvvetliydi biraz rahatlamak adına tercih etmiştim herkes gibi korkmuştum bende ama asla normal doğumdan vazgeçmedim şükürler olsun 🤲🏼

Syda78 ikna olmak isteyenler toplaşın beni dinleyin normal doğummkadar güzel bişey yok 😍😍 o anı tekrar yaşamak için 2. Yaptım desem yeridir. Okey sancısı var ama bebeğin kafası çıktıktan sonra resmen kuş gibisiniz🫠 beni bıraksalar koşarak çıkardım doğumhaneden. Eğer herşey yolundaysa bebeğin pozisyonu suyunuz vs sdce son haftalarda bol yürüyüş yapın her akşam yürüyün ve 40 a yakın squata başlayın.

Syda78 doğurmamış gibiydim😂 varsa şansın epidural ol çook güzeldi doğumhanede tv izledim uyudum 2 saatte doğurdum masadan kendim indim gece boyu koşturdum☺️ darısı sana ve isteyenlere inşallah

Bende basur var bu normal doğuma engel olur mu soracağım Dr.uma. perşembe günü çatı muayenesi var doğum şekli belli olacak nasipse.