yesimm0 Eltim spiral le hamıle kaldı kayma falan da degıl düşmüş dırek resmen , ilki 40 lıyken taktırdı 15 aylıkken bebegı hamıle kaldı
Bende taktırmıştım onada guvenmıyorum bana yaramadı kanamam cok oldu çıkartırken ebe dedıkı kaymış bu zaten iyi hamıle kalmamışsın dedı 1 sene durdu benımde

Damla deri altı imlanti duydum. Onu araştırıyorum. 2 aylık bebeğim var. Üçüncüyü Allah olmayana nasip etsin inşallah 😁😁

Damla şuan Kesin çözüm olarak gördüğüm Deri altı impilant taktırdım canım ,Anında korumaya geçiyor ağrı yok sızı yok takerken ,unuttum derdi kaydı derdi de yok😂Kocaya güvenmek zorundada değilim

MehmedinZeynebi Ben kontrolümü yaptırdığım halde dikkat ettiğim Hatta son zamanlarda Pek de olmamasına rağmen baya rahim ağzına kadar düşmüş 🥲

Ebrarkubra internette yaş sınırı yoktur diyor genelde devlet hastaneleri uğraşmak istemediği için böyle söylüyorlar özel hastanede parayla yaptırılabilir

@“GulKeskin”#p29221473 olacağı varsa oluyormuş demek Allah hayırlı evlatlar nasip etsin 😊

Damla prezervatif ten daha sağlam yöntem var mı ki? 100 de yüz hiçbir yöntem korumaz. Sadece eşinizin vasektomi olması.

2.gebelik prezervatifle korunarak hamile kaldm😅deri altı implant düşünüyorm

Damla bende ikinci bebege kazara hamile.kaldim dogumdan hemen sonra prezervatif kullanyordk ama patlamisti benimde odum patlamisti ya hamile kalirsam diye adet oldugum gibi spral taktim 1 bucuk yil spralle korundum ama kanamam ve enfeksiyon oluyordu sonra cikardim esim korundu bir yil sonra isteyerek hamile kaldım 3. ye 27 haftalik hamileyim doğumdan sonra da deri altı impilamti düşünüyorum

EEEEEEEEL yok ben ilk bebeğime doğum yaptım isteyerek oldu ama sezaryen olmak durumunda kaldım o yüzden daha da güvenli Bi korunma yöntemi arıyorum iyileşmeden hamile kalmaktan korkuyorum 🫠