Ben 30 yaşındayım o kadar korunmama rağmen hamile kaldım 2. Ye sezeryanda bağlaticam açıkken zaten hemen bağlıyorlarmıs 10 dk islemmis doğumdan sonra

Toprakksx1 sızde var mı memnunmusunuz gerçekten koruyor mu bende doğumdan sonra onu düşünüyorum da

Hakin araştırmışsınızdır olumsuz bişey duydunuz mu ? Şuan 2. Ye hamileyim korunurken oldu 😢 hazır hissetmiyordum çok zorlandım ki 3. Fikri bile beni benden alıyor

yesimm0

Regl düzeniniz nasıl peki ben de düşünüyorum ancak bayağı düzensiz yapıyor vücütta şişkinlik oluyor oluyor dediler biraz kafam karıştı

Damla bende spiral taktırmaya düşünüyorum bir hafta doğuma hem spiral hem prezervatifle düşünüyorum ama doktoruma demedim daha spirali dicem bakalim ne zamana takar

Toprakksx1 öylemi. Bak bunu yapabilirim. Hayırlısıyla bunu bı dogurayim. Ciddi anlamda düşüncem bunu. Çünkü gerçekten artık yeter bence bu kdr çocuk çok şükür. 😩

Damla kadın dogumcuya bir sorun isterseniz ama sonuçta 2 sene emzirseniz 2 sene mi korunmayacaksınız

@miniyo ilk 2 ay düzensiz oldu sonra düzeldi adetim şişkinlik falanda yapmadı bende

Hakin ağrılı mı nasıl Bi his oluyor takarken bide oraya dokununca hissediyor musun olduğu yerde