Bsrblr taktırmadım ama bende onu düşünüyorum ve araştırıyorum 3 sene koruyormuş ve kordon bağlatmadan sonra en güvenilir yöntemmiş 3 bin TL bi ücreti var

@Damla hayır hissetmiyorsun bile 2 dakika sürmüyor işlemi

ozlmkryl33 ne kadar sacma yaa internette 18 yasini geçmiş olmak ve es imzası diyo. O doktora neymiş yani benim baglatmak istememdennn
      Sinir oldum aşırı

Benim kazayla oldu 3. Bebeğim bağlatayım diyorum ama kafayı yicem. Normal doğum olduğu için açık yöntem ameliyat oluyormuş o da sezeryan gibiymiş zormuş iyileşmesi. Hapla bağlatmayla iğneyle hamile kalan dolu valla billa kafayı yicem ya

Damla bende güvenli korunma yöntemi arıyorum inşallah buluruz sizin de dediğiniz gibi iyileşmeden hamile kalmaktan korkuyorum

Ebrarkubra 30 yaşındayım 2. Çocuğum oldu doktor ıstersen bağlayalım dedi

Damla Bendeee. Ama garantili ise diğer korunma yöntemlerine göre korkuyu bir kenara atmaya hazırım valla. İkinciyi yaptım. Yeter🙊 üçüncü korkusu sardı icimi

yesimm0 ben daha önce spiral kullandım kiminin vücudu kabul etmiyor benimki etmedi. Enfeksiyon yapıyor. Birdahada asla taktırmam. 😏

Dkh ile Korunuyorum gebelik öncesi de onunla korunmuştum doğum yaptım bebeğim 6 aylık oldu yine ilaç ile korunmaya başladım