Korunma Yöntemleri 🌸
Spiral en iyisi bence yok hap içme derdi içtim mi içmedim mi falan filan diye uğraşmıyorsun da sağlıklı bide ben kullanıyorum memnunum
Ozgeislr evet kullanarak hamile kaldım ve şuan 13 haftalık gebeyim
Damla en korunmali yöntem kocalarinizdan uzak durun hdndkdn
Damla benim 2. Hamileligim nasipse baglatmayi düşünüyorum doğumda
ardengunes 35 yaş ve 3 çocuktan önce baglamiyorlarmis canım
yesimm0 Eltim spiral le hamıle kaldı kayma falan da degıl düşmüş dırek resmen , ilki 40 lıyken taktırdı 15 aylıkken bebegı hamıle kaldı
Bende taktırmıştım onada guvenmıyorum bana yaramadı kanamam cok oldu çıkartırken ebe dedıkı kaymış bu zaten iyi hamıle kalmamışsın dedı 1 sene durdu benımde
Papatyamoms 6 ayda bir konturolleri yapiliyir spralin yerinden oynamış mi diye
Kola bısey takılıyormus suan onu bılen var mı
Damla şuan Kesin çözüm olarak gördüğüm Deri altı impilant taktırdım canım ,Anında korumaya geçiyor ağrı yok sızı yok takerken ,unuttum derdi kaydı derdi de yok😂Kocaya güvenmek zorundada değilim
MehmedinZeynebi Ben kontrolümü yaptırdığım halde dikkat ettiğim Hatta son zamanlarda Pek de olmamasına rağmen baya rahim ağzına kadar düşmüş 🥲
guzelanne01_ ne kadara taktirdiniz acaba ne kadar surede etkisi geciyor
Ebrarkubra internette yaş sınırı yoktur diyor genelde devlet hastaneleri uğraşmak istemediği için böyle söylüyorlar özel hastanede parayla yaptırılabilir
@“GulKeskin”#p29221473 olacağı varsa oluyormuş demek Allah hayırlı evlatlar nasip etsin 😊
2.gebelik prezervatifle korunarak hamile kaldm😅deri altı implant düşünüyorm
Mmeleklr2 patlamamı oldu