MehmedinZeynebi Ben kontrolümü yaptırdığım halde dikkat ettiğim Hatta son zamanlarda Pek de olmamasına rağmen baya rahim ağzına kadar düşmüş 🥲

Ebrarkubra internette yaş sınırı yoktur diyor genelde devlet hastaneleri uğraşmak istemediği için böyle söylüyorlar özel hastanede parayla yaptırılabilir

@“GulKeskin”#p29221473 olacağı varsa oluyormuş demek Allah hayırlı evlatlar nasip etsin 😊

Damla prezervatif ten daha sağlam yöntem var mı ki? 100 de yüz hiçbir yöntem korumaz. Sadece eşinizin vasektomi olması.

2.gebelik prezervatifle korunarak hamile kaldm😅deri altı implant düşünüyorm

Damla bende ikinci bebege kazara hamile.kaldim dogumdan hemen sonra prezervatif kullanyordk ama patlamisti benimde odum patlamisti ya hamile kalirsam diye adet oldugum gibi spral taktim 1 bucuk yil spralle korundum ama kanamam ve enfeksiyon oluyordu sonra cikardim esim korundu bir yil sonra isteyerek hamile kaldım 3. ye 27 haftalik hamileyim doğumdan sonra da deri altı impilamti düşünüyorum

EEEEEEEEL yok ben ilk bebeğime doğum yaptım isteyerek oldu ama sezaryen olmak durumunda kaldım o yüzden daha da güvenli Bi korunma yöntemi arıyorum iyileşmeden hamile kalmaktan korkuyorum 🫠

yesimm0 bende onu düşünüyorum ama biraz korkuyorum nasıl taktırmak zor mu

Dila23 o da imkansız zaten böyle bişeye ben bile izin vermem 😁

ardengunes benimde 2. hamileliğim kazayla hamile kaldım. Bende baglatmak istiyorum yasim27. Doktor cok erken dedi.
            Ama ben iki çocuktan fazlasini düşünmüyorum
            Duyduguma göre 30 yaşından önce olmuyormus.
            Ama esim imza attiktan sonra biz istedikten sonra olabilir bence