ardengunes ya gerçi bağlanmak bana hep ürkütücü geliyor geri dönüşü olmadığı için belkide

snyulk hayır korunacağım tabiki ama emzirirken ilaç kullanabiliyor muyum ki ?

Gamze4127 bence kesinlikle korunmak gerekiyor süt korur olayına ben inanmıyorum ki Bi çok arkadaşım ikinciye hamile kaldı böyle

Youngmotherr ay onu hiç bir zaman yapamam galiba dünyanın bir türlü hali var o ihtimali tamamen yok edemem

Damla bunun sıkıntısını bile biz çekiyoruz erkekler ne rahat kadın olmak ne zor yahu 😏

Ozgeislr hapı ozellıkle gece içmek gerekıyo daha dogrusu ılıskıdenuc bes saat önce sabah ıcıp gece bırlıktelık olunca çok yapmıyowyanı

Damla dene. Hamile kalırsan yine bekleriz 🤪🤪

Toprakksx1 bende düşünuyorum da bi kac sorum olacak kac yillik ?çıkarttiktan sonra hamile kalmak istesen tekrar olabilir mi?fiyatlari genel olarak ne kadar?

Damla hangi ilaç daha etkili ben uzun bi süre düşünmüyorum

Damla ben doğum kontrol kullanıyordum microgynom diye bir ilaç. Saati saatime içerdim her zaman ama hamile kaldım😂 doktora sorduğumda hiçbir şey %100 korumaz her zaman binde bir de olsa ihtimal vardır dedi🥲 annem sipral kullanıyordu beni doğurduktan sonra. Sorun yaşadığını hatırlamıyorum.

Damla eşim korunmak istemiyor hap iç diyor ama hapla da unutma vs yada unutmasan da korumuyor bazen çok korkuyorum