Damla onu bilmiyorum malesef bende ilk gebeliğimi yaşıyorum doğurduktan sonra korunmayı düşünüyorum ama doktora sormadım daha

Feyzabeyoglu demekki her devlet yapmıyor bn önce devlete sordum kabul etmedi özele geçiş yaptım smdiki doktorum kabul etti yaşım ve üçüncü olduğu için pek bsey demedi

Damla annem bize spirayille hamile kalmış şuan 22 yaşındayım eltim hap kullanıyordu ablam iğne hiç biri çözüm değil ben hiç birsey kullanmadım 3 yıldır sadece geri çekme yöntemi ile korundum şuan hamileyim ama isteyerek oldu hiç birine güven yok en iyisi geri çekilme yaninda destek olarak hap kullanılabilir hersey esinde bitiyor

Hakin işlem kaç dk sürdü bide kontrol u var mı onun 6 ay 1 sene gibi

Damla cilt altı implant var 3 aylik igneler saglik ocaklarida yapiyor sprel var 10 senelige kadar bide kordon baglatma kesin çözüm ben bunu yapicam 3. Gebeligim artik benden bu kadar 🤣

DCk bana sormamışsınız ama ben cevaplayayım daha yeni cumartesi günü taktırdım 4.074 tl verdim

Sibelkrgl ben de doğumdan sonra iyi bir korunma yöntemi olur diye o iyi diye düşünüyordum korktum şimdi

Damla 4 sene yaz tablet kullandım gayet güzel korudu, bebek düşündüğümüz için bıraktım şimdi hamileyim

Gamze4127 bende araştırıyorum doğum yaptım şimdi korunma yolu arıyorum

Aryaakalin şuan emziriyorum ilaç zaten kullanmak istemem spiral benimde aklıma yatıyor

Elfve hap ile hamile kalan çokmuş 2 taraflı korunmak lazım 😒

snyulk spiral+prezervatif mantıklı gibi geliyor bana

Kiwitoveannesi 1 doğum yaptım ve çok çok zor geçti tam iyileşmeden yeniden olmasından korkuyorum eşime bırakamam tamamen ne olur ne olmaz

MNisa-18 emziriyorum şimdi ilaç kullanamam sanırım

Damla tabi biraz eşe de bağlı düşünmesi lazım bakabilirmisin bakamazmisin

Damla Diane kullandım 5 buçuk yıldır tavsiye ederim. İlacı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım