Damla bende spiral taktırmaya düşünüyorum bir hafta doğuma hem spiral hem prezervatifle düşünüyorum ama doktoruma demedim daha spirali dicem bakalim ne zamana takar

Toprakksx1 öylemi. Bak bunu yapabilirim. Hayırlısıyla bunu bı dogurayim. Ciddi anlamda düşüncem bunu. Çünkü gerçekten artık yeter bence bu kdr çocuk çok şükür. 😩

Damla kadın dogumcuya bir sorun isterseniz ama sonuçta 2 sene emzirseniz 2 sene mi korunmayacaksınız

@miniyo ilk 2 ay düzensiz oldu sonra düzeldi adetim şişkinlik falanda yapmadı bende

Hakin ağrılı mı nasıl Bi his oluyor takarken bide oraya dokununca hissediyor musun olduğu yerde

Yazmelegi_ evet benim ameliyat sonrası çok zor geçti bide o yüzden çok korkuyorum kesinlikle yakın olmamalı zaten iç dikişler 6 ayda iyileşiyormuş

Feyzabeyoglu bnde 29 yaşındayım 3 ye hamileyim bunda nasipse baglatycam yaş sınırı yok bildm kadarıyla eşin izn verdikden sora sorun olmuyo ve ozellerde oluyor devlet yapmıyor

Damla benim de ameliyat zor geçti o yüzden bende korkuyorum

GulKeskin biz geri çekilme yapıyorduk ama tabi eşinin kendine güvenmesi lazım kendi istegimizle korunmayı biraktik

Bebeğin 3.5 aylık bende bugün 3 aylık iğne vururdum kullanan var mı bu iğneden daha once koruyuculugu ve yan etkisi nedir

@Byznr91 ilaç değil ki spiral işte oturduğunuz bölge de sağlık kuruluşlarında ücretsiz takılıyor 5 yıllık ve 10 yıllık var

Emzirme döneminde korunmak gerekir mi hap kullansam sürüme falan karışır mı acaba

Damla benim de genç 😅 eşim diyor tüpünü bağlatmak istersen okeyim ben 😂😂 bir çocuk yeter diye düşünüyorum valla