MNisa-18 Damla 4 sene yaz tablet kullandım gayet güzel korudu, bebek düşündüğümüz için bıraktım şimdi hamileyim
Simay13 Damla dua et benide beklemesinler😀 nasıl korkuyorum varya. Bu kadınların işi çok zor gerçekten. İnşallah mukafatimiz kat kat verilir ne diim
Damla Kiwitoveannesi 1 doğum yaptım ve çok çok zor geçti tam iyileşmeden yeniden olmasından korkuyorum eşime bırakamam tamamen ne olur ne olmaz
sevcanbyhtn Damla spral kullanmani tavsiye ederim eczaneden hormonlu olanlardan alip taktirabilirsin devlet hastanelerindeki biraz rahatsiz ediyo. Bebis istediginde cikarttirirsin 😄❤️
HavvaNur Damla Diane kullandım 5 buçuk yıldır tavsiye ederim. İlacı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım
HavvaNur Svlyk hayır görmedim aksine benim sivilcelerim vardı onlara bile iyi geldi yüzüm pürüzsüz oldu bnde çok fazla doğum kontrol hapı kullandım ama en iyisi buydu ara kanama ya da kanama düzensizliği yapmadı bende hatta tek kanamamı durduran ilaç buydu
Asure123 Hanımlar, (belki bilmeyen vardır) tüp bağlatmak kendini kısırlaştırmak demektir geri dönüşümsüz. Bu da dinimizce haramdır. Herkesin kendi tercihi ve imtihanı. Ben sadece hatırlatmak istedim.
peksimetya Asure123 bu konuyu ben de araştırdım düşündüğüm için. Anlatmak istediğiniz şey evet belli ama direk haramdır olarak geçmiyor. Alimlerin din konusunda görüş bildirenlerin hiçbirinin ağzından “Haramdır” denmiyor. Sadece hoş karşılanmadığı caiz olmadığı belirtilmiştir. Bu da ilerde pişman olunabileceği hissiyatıyla caydırıcı olması içindir diye konuşulmakta. Yani 5 çocuğu olup 35 40 yaşındaki bir kadının bir daha doğurmak istememesi en tabii hakkı bence. Korunmayı beceremiyorlardır ya da en ufak damlada belki hemen hamile kalıyordur. Sürekli doğuralım mı yani 😊 bence bu konunun artık herkes farkında. Geri dönülmeyen bir yol olduğunun da farkında herkes. Bakılamayacak yalap şalap büyütülecek sokağa salınacak çocuklar gerçekten doğurulmasın. O çocuklara günah başla kimseye değil.
Ebrusrtkpyln Asure123 peksimetya haramdır diye bilmediğiniz şeylere veya emin olmadığınız şeylere fetva vermeyin benim annemde bağlattırdı ve düşüncesine değer verdiği hocaların fikirlerini alarak.. istersen tüp bebek yoluyla hamile kalabiliyorsun o zaman tüp bebeğe de haram diyelim bi nevi çocuğu kendin ısrarla yapıyorsun Allah’ın imtihanına saygı duymuyosun mu diyelim olur mu öyle şey.. yani dünyaya çocuk getirip bi köşeye atmaktansa veya ilginin yetememesindense bu yol daha makbul geliyor insana ve benim gibi birde ek olarak sağlık sorunu varsa..
Hakin Svlyk hayır anlık bi sızı oluyor o kadar uyuşturuluyorsunuz zaten içiniz rahat olsun elinle dokunduğunda minik bi şey geliyor eline ama onun dışında belli bile değil varlığının da farkında olmuyorsun