Ebrarkubra 30 yaşındayım 2. Çocuğum oldu doktor ıstersen bağlayalım dedi

Damla Bendeee. Ama garantili ise diğer korunma yöntemlerine göre korkuyu bir kenara atmaya hazırım valla. İkinciyi yaptım. Yeter🙊 üçüncü korkusu sardı icimi

yesimm0 ben daha önce spiral kullandım kiminin vücudu kabul etmiyor benimki etmedi. Enfeksiyon yapıyor. Birdahada asla taktırmam. 😏

Dkh ile Korunuyorum gebelik öncesi de onunla korunmuştum doğum yaptım bebeğim 6 aylık oldu yine ilaç ile korunmaya başladım

EEEEEEEEL kesinlikle deri altı implantı o kadar yıl çocuk gelişimi okudum ne kadar sağlık dersi varsa gördüm hamilelikten doğuma o yüzden içim rahat normal spiral bir işe yaramaz kayma durumu enfeksiyon problemi çıkıyor belli bir süre sonra

Bsrblr deri altı implantı acı yok enfeksiyon yok belli de olmuyor kola takılıyor deri altına gayet esnek bir yapıya sahip hissetmek çok zor yani güvenle yapabilirsiniz

Feyzabeyoglu vallahi iki evlat yeter Allah isteyenlere versin daha fazlasını ruhen kaldıramam çünkü o yüzden baglatmak en güzeli gibi geliyor ben 35 yaşımdayım o yüzden sıkıntı olmuyo seninde eş imzası ile olabilir diye biliyorum bende

Beyzacengiz69 bağlattıktan sonra nasıl olduğunu yazar mısınız. Kapalı mı açık mı olacak ameliyat

Damla yaşım 35 kuzum ya bana erken değil 🤣 yaşlandım artık

Ben 30 yaşındayım o kadar korunmama rağmen hamile kaldım 2. Ye sezeryanda bağlaticam açıkken zaten hemen bağlıyorlarmıs 10 dk islemmis doğumdan sonra