Damla prezervatifle hamileyim şuan hap içip vücuduma zarar vermekte istemiyorum doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum

Evremoz canım ben zaten doğumdan sonra 1 seneye yakın adet olmuyorum bu yüzden bu durumu bilmiycem kızımda eşim korundu hiç bir korunma yapmadım 1 sene sonra adet oldum şuan nasıl işler bilmiyorum ,ama korunma kayısından kurtuldum şuan için zamanla belli olur Vucudumu tanımış olurum Ki şuanda başka çağre yok hap kullanamıyorsun iğne kullanamıyorsun emzirince,eş korunmasıda stresli bir durum sprailide vucudum kabul etmiyor İnşallah yan etkisi olmaz

Evremoz doktorumda bu konuda çok çok tecrübeli alanında çok uzman eğerki böyle bir yan etkisi olsa takmazdı onaylamazdı başka yönteme yönlendirirdi çok sayıdada takıyorum dedi hatta,sadece görülebilecek yan etkisi kiss oluşturabilir dedi oda Korunma olmadanda oluyor dedi

Luzumuyok dediğim gibi adet sorununu bilemiycem doğumlarımdan sonra 1 seneye yakın adet olmuyorum zaten,doktorum hormonu bozsa asla takmaz başka korunma secenekleri sunardı

Damla prezervatifle gebe kaldım şimdi ikinci oğlum 5 aylık spiral taktırıcam inşallah tabiki tek başına bir yöntem güvenli değil muhakkak iki ayrı yöntem denemelisiniz bence

Elfve bence bostan yere bıçak altına girme ne güzel normal doğum yapmışsın hem sen hem eşin korunsun

ardengunes ya gerçi bağlanmak bana hep ürkütücü geliyor geri dönüşü olmadığı için belkide

snyulk hayır korunacağım tabiki ama emzirirken ilaç kullanabiliyor muyum ki ?

Gamze4127 bence kesinlikle korunmak gerekiyor süt korur olayına ben inanmıyorum ki Bi çok arkadaşım ikinciye hamile kaldı böyle

Youngmotherr ay onu hiç bir zaman yapamam galiba dünyanın bir türlü hali var o ihtimali tamamen yok edemem