Bebeğin 3.5 aylık bende bugün 3 aylık iğne vururdum kullanan var mı bu iğneden daha once koruyuculugu ve yan etkisi nedir
Korunma Yöntemleri 🌸
EEEEEEEEL prezervatif korunmasıyla hamile kalınabilir mi ??
Emzirme döneminde korunmak gerekir mi hap kullansam sürüme falan karışır mı acaba
Yldz_dmrk_04 kalan var yırtılma delik vs olmasa da duymuştum
Gamze4127 emzirme de döneminde hap kullanılıyormus ona göre varmış
Yazmelegi_ hap günlük kullanılıyor değil mi yoksa ilişki günleri mi
Damla benim de genç 😅 eşim diyor tüpünü bağlatmak istersen okeyim ben 😂😂 bir çocuk yeter diye düşünüyorum valla
Gamze4127 günlük ayni saatte alıyorsun 21 gün içiyorsun bir hafta adet döneminde icmiyorsunuz
guzelanne01_ deri altı implant ile regl ler tamamen bitiyor mu acaba ? Ben reglim kesilsin istemiyorum, hu doğal Bi döngü ve bu döngü devam etsin ama aynı zamanda korunuyor olayım evli değilmiş gibi
Damla prezervatifle hamileyim şuan hap içip vücuduma zarar vermekte istemiyorum doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum
Evremoz canım ben zaten doğumdan sonra 1 seneye yakın adet olmuyorum bu yüzden bu durumu bilmiycem kızımda eşim korundu hiç bir korunma yapmadım 1 sene sonra adet oldum şuan nasıl işler bilmiyorum ,ama korunma kayısından kurtuldum şuan için zamanla belli olur Vucudumu tanımış olurum Ki şuanda başka çağre yok hap kullanamıyorsun iğne kullanamıyorsun emzirince,eş korunmasıda stresli bir durum sprailide vucudum kabul etmiyor İnşallah yan etkisi olmaz
guzelanne01_ ne zamandır kullanıyorsunuz, onun de eksikleri hormonları bozuyor kimisi adeti kesiyor diyor siz sıkıntı yaşadınız mı
Evremoz doktorumda bu konuda çok çok tecrübeli alanında çok uzman eğerki böyle bir yan etkisi olsa takmazdı onaylamazdı başka yönteme yönlendirirdi çok sayıdada takıyorum dedi hatta,sadece görülebilecek yan etkisi kiss oluşturabilir dedi oda Korunma olmadanda oluyor dedi
Luzumuyok dediğim gibi adet sorununu bilemiycem doğumlarımdan sonra 1 seneye yakın adet olmuyorum zaten,doktorum hormonu bozsa asla takmaz başka korunma secenekleri sunardı
Damla prezervatifle gebe kaldım şimdi ikinci oğlum 5 aylık spiral taktırıcam inşallah tabiki tek başına bir yöntem güvenli değil muhakkak iki ayrı yöntem denemelisiniz bence
guzelanne01_ banada mantıklı gelmeye başladı