@Byznr91 ilaç değil ki spiral işte oturduğunuz bölge de sağlık kuruluşlarında ücretsiz takılıyor 5 yıllık ve 10 yıllık var

Emzirme döneminde korunmak gerekir mi hap kullansam sürüme falan karışır mı acaba

Damla benim de genç 😅 eşim diyor tüpünü bağlatmak istersen okeyim ben 😂😂 bir çocuk yeter diye düşünüyorum valla

Gamze4127 günlük ayni saatte alıyorsun 21 gün içiyorsun bir hafta adet döneminde icmiyorsunuz

guzelanne01_ deri altı implant ile regl ler tamamen bitiyor mu acaba ? Ben reglim kesilsin istemiyorum, hu doğal Bi döngü ve bu döngü devam etsin ama aynı zamanda korunuyor olayım evli değilmiş gibi

Damla prezervatifle hamileyim şuan hap içip vücuduma zarar vermekte istemiyorum doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum

Evremoz canım ben zaten doğumdan sonra 1 seneye yakın adet olmuyorum bu yüzden bu durumu bilmiycem kızımda eşim korundu hiç bir korunma yapmadım 1 sene sonra adet oldum şuan nasıl işler bilmiyorum ,ama korunma kayısından kurtuldum şuan için zamanla belli olur Vucudumu tanımış olurum Ki şuanda başka çağre yok hap kullanamıyorsun iğne kullanamıyorsun emzirince,eş korunmasıda stresli bir durum sprailide vucudum kabul etmiyor İnşallah yan etkisi olmaz

Evremoz doktorumda bu konuda çok çok tecrübeli alanında çok uzman eğerki böyle bir yan etkisi olsa takmazdı onaylamazdı başka yönteme yönlendirirdi çok sayıdada takıyorum dedi hatta,sadece görülebilecek yan etkisi kiss oluşturabilir dedi oda Korunma olmadanda oluyor dedi

Luzumuyok dediğim gibi adet sorununu bilemiycem doğumlarımdan sonra 1 seneye yakın adet olmuyorum zaten,doktorum hormonu bozsa asla takmaz başka korunma secenekleri sunardı

Damla prezervatifle gebe kaldım şimdi ikinci oğlum 5 aylık spiral taktırıcam inşallah tabiki tek başına bir yöntem güvenli değil muhakkak iki ayrı yöntem denemelisiniz bence

Elfve bence bostan yere bıçak altına girme ne güzel normal doğum yapmışsın hem sen hem eşin korunsun