Korunma Yöntemleri 🌸
Youngmotherr yaşım daha çok genç be😂😂😂
Yazmelegi_ yırtıldı canm
Yazmelegi_ evet benim ameliyat sonrası çok zor geçti bide o yüzden çok korkuyorum kesinlikle yakın olmamalı zaten iç dikişler 6 ayda iyileşiyormuş
Feyzabeyoglu bnde 29 yaşındayım 3 ye hamileyim bunda nasipse baglatycam yaş sınırı yok bildm kadarıyla eşin izn verdikden sora sorun olmuyo ve ozellerde oluyor devlet yapmıyor
Damla benim de ameliyat zor geçti o yüzden bende korkuyorum
GulKeskin biz geri çekilme yapıyorduk ama tabi eşinin kendine güvenmesi lazım kendi istegimizle korunmayı biraktik
Bebeğin 3.5 aylık bende bugün 3 aylık iğne vururdum kullanan var mı bu iğneden daha once koruyuculugu ve yan etkisi nedir
EEEEEEEEL prezervatif korunmasıyla hamile kalınabilir mi ??
Emzirme döneminde korunmak gerekir mi hap kullansam sürüme falan karışır mı acaba
Yldz_dmrk_04 kalan var yırtılma delik vs olmasa da duymuştum
Gamze4127 emzirme de döneminde hap kullanılıyormus ona göre varmış
Yazmelegi_ hap günlük kullanılıyor değil mi yoksa ilişki günleri mi
Damla benim de genç 😅 eşim diyor tüpünü bağlatmak istersen okeyim ben 😂😂 bir çocuk yeter diye düşünüyorum valla
Gamze4127 günlük ayni saatte alıyorsun 21 gün içiyorsun bir hafta adet döneminde icmiyorsunuz
guzelanne01_ deri altı implant ile regl ler tamamen bitiyor mu acaba ? Ben reglim kesilsin istemiyorum, hu doğal Bi döngü ve bu döngü devam etsin ama aynı zamanda korunuyor olayım evli değilmiş gibi
Damla prezervatifle hamileyim şuan hap içip vücuduma zarar vermekte istemiyorum doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum
Evremoz canım ben zaten doğumdan sonra 1 seneye yakın adet olmuyorum bu yüzden bu durumu bilmiycem kızımda eşim korundu hiç bir korunma yapmadım 1 sene sonra adet oldum şuan nasıl işler bilmiyorum ,ama korunma kayısından kurtuldum şuan için zamanla belli olur Vucudumu tanımış olurum Ki şuanda başka çağre yok hap kullanamıyorsun iğne kullanamıyorsun emzirince,eş korunmasıda stresli bir durum sprailide vucudum kabul etmiyor İnşallah yan etkisi olmaz