Hakin ağrılı mı nasıl Bi his oluyor takarken bide oraya dokununca hissediyor musun olduğu yerde

Yazmelegi_ evet benim ameliyat sonrası çok zor geçti bide o yüzden çok korkuyorum kesinlikle yakın olmamalı zaten iç dikişler 6 ayda iyileşiyormuş

Feyzabeyoglu bnde 29 yaşındayım 3 ye hamileyim bunda nasipse baglatycam yaş sınırı yok bildm kadarıyla eşin izn verdikden sora sorun olmuyo ve ozellerde oluyor devlet yapmıyor

Damla benim de ameliyat zor geçti o yüzden bende korkuyorum

GulKeskin biz geri çekilme yapıyorduk ama tabi eşinin kendine güvenmesi lazım kendi istegimizle korunmayı biraktik

Bebeğin 3.5 aylık bende bugün 3 aylık iğne vururdum kullanan var mı bu iğneden daha once koruyuculugu ve yan etkisi nedir

@Byznr91 ilaç değil ki spiral işte oturduğunuz bölge de sağlık kuruluşlarında ücretsiz takılıyor 5 yıllık ve 10 yıllık var

Emzirme döneminde korunmak gerekir mi hap kullansam sürüme falan karışır mı acaba

Damla benim de genç 😅 eşim diyor tüpünü bağlatmak istersen okeyim ben 😂😂 bir çocuk yeter diye düşünüyorum valla

Gamze4127 günlük ayni saatte alıyorsun 21 gün içiyorsun bir hafta adet döneminde icmiyorsunuz

guzelanne01_ deri altı implant ile regl ler tamamen bitiyor mu acaba ? Ben reglim kesilsin istemiyorum, hu doğal Bi döngü ve bu döngü devam etsin ama aynı zamanda korunuyor olayım evli değilmiş gibi

Damla prezervatifle hamileyim şuan hap içip vücuduma zarar vermekte istemiyorum doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum

Evremoz canım ben zaten doğumdan sonra 1 seneye yakın adet olmuyorum bu yüzden bu durumu bilmiycem kızımda eşim korundu hiç bir korunma yapmadım 1 sene sonra adet oldum şuan nasıl işler bilmiyorum ,ama korunma kayısından kurtuldum şuan için zamanla belli olur Vucudumu tanımış olurum Ki şuanda başka çağre yok hap kullanamıyorsun iğne kullanamıyorsun emzirince,eş korunmasıda stresli bir durum sprailide vucudum kabul etmiyor İnşallah yan etkisi olmaz