EEEEEEEEL Toprakksx1 öylemi. Bak bunu yapabilirim. Hayırlısıyla bunu bı dogurayim. Ciddi anlamda düşüncem bunu. Çünkü gerçekten artık yeter bence bu kdr çocuk çok şükür. 😩
snyulk Damla kadın dogumcuya bir sorun isterseniz ama sonuçta 2 sene emzirseniz 2 sene mi korunmayacaksınız
Damla Hakin ağrılı mı nasıl Bi his oluyor takarken bide oraya dokununca hissediyor musun olduğu yerde
Youngmotherr Damla benim de genç 😅 eşim diyor tüpünü bağlatmak istersen okeyim ben 😂😂 bir çocuk yeter diye düşünüyorum valla
Damla Yazmelegi_ evet benim ameliyat sonrası çok zor geçti bide o yüzden çok korkuyorum kesinlikle yakın olmamalı zaten iç dikişler 6 ayda iyileşiyormuş
Mira343434 Feyzabeyoglu bnde 29 yaşındayım 3 ye hamileyim bunda nasipse baglatycam yaş sınırı yok bildm kadarıyla eşin izn verdikden sora sorun olmuyo ve ozellerde oluyor devlet yapmıyor
Feyzabeyoglu Mira343434 yo benim gorumcem 28 yaşında dogum yapti devlette bagladi doktor Yasak falan demedii
MehmedinZeynebi GulKeskin biz geri çekilme yapıyorduk ama tabi eşinin kendine güvenmesi lazım kendi istegimizle korunmayı biraktik
Fesleqen Bebeğin 3.5 aylık bende bugün 3 aylık iğne vururdum kullanan var mı bu iğneden daha once koruyuculugu ve yan etkisi nedir
yesimm0 @Byznr91 ilaç değil ki spiral işte oturduğunuz bölge de sağlık kuruluşlarında ücretsiz takılıyor 5 yıllık ve 10 yıllık var
EEEEEEEEL Yldz_dmrk_04 vllh ben kullanmadım. Bazıları delik çıkıyormuş diye biliyorum ve korkup kullanmadım ama hap da bı işe yaramadı
Damla Gamze4127 bence kesinlikle korunmak gerekiyor süt korur olayına ben inanmıyorum ki Bi çok arkadaşım ikinciye hamile kaldı böyle
Yazmelegi_ Gamze4127 günlük ayni saatte alıyorsun 21 gün içiyorsun bir hafta adet döneminde icmiyorsunuz
Damla Youngmotherr ay onu hiç bir zaman yapamam galiba dünyanın bir türlü hali var o ihtimali tamamen yok edemem