Hesenzade_f_g hiç korkma canım. Bebeğini kucağına aldıktan sonra hafifliyorsun. İğne vurup uyuşturuyorlar dikişi hissetmedim ama çekiştirmelerini hissettim. Dikişlerin sonrası zor oluyor biraz yani benim için öyle oldu 😊

Rbcan Yaaa senin bebiş de yerini sevmiş anlaşılan 🥰 Dua et bol bol içini ferah tut canım sağlıkla gelsin bebişin 🫶🏻

Bsrblr İlk bebeğim canım 🥰 Rabbim Sanada kolay doğum nasip etsin inşallah ♥️

Nehirsude doğum belirtilerini malesef çok bilmiyorum canım. Benim hiç bir belirtim olmadı suni sancı aldım. Rabbim tek sancıda kurtarsın inşallah ♥️

eref_123 teşekkür ederim canım 🫶🏻 Hurma yedim bol bol onun faydası oldu mu inan bilmiyorum 🥰 ve son bir hafta bol bol yürüyüş yaptım

Sydipk92 Aynen öyle canım kendilerinde hata bulmak yerine cihazda buluyorlar 😀

Aneeemm Allah razı olsun canım darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah 🥰🫶🏻

kubradgnn Yok canım dikişlerimi hissetmedim uyuşturdukları için. Çok teşekkür ederim 🥰

Pellonn doktorun çatı muayenesi yapmış sanırım canım. 37-38. Haftalarda vücudunun normal doğuma uygun olup olmadığına bakıyorlar. Doktorum ilk alttan muayenemi yaptı acı hissetmedim kasmadım da bir kaç saniyelik bişeydi. Ama ebe her kontrol ettiğinde 1-2 dk uğraştığı için canım yandı biraz

Gunes63 ben o muayeneden sonra normal doğum için çok korktum bütün cesaretim kırıldı bildiğin yürüyemiyordum ne yapıcam bil şyorum sezeryan -normal doğum atasında gidip geliyorum😕

Gunes63 Allah bağışlasın Rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🧿

Meryem süresi okunmus su nasıl oluyor kaç defa okumak gerekiyor bilgisi olan var mı