Gunes63 ben o muayeneden sonra normal doğum için çok korktum bütün cesaretim kırıldı bildiğin yürüyemiyordum ne yapıcam bil şyorum sezeryan -normal doğum atasında gidip geliyorum😕

Gunes63 Allah bağışlasın Rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🧿

Meryem süresi okunmus su nasıl oluyor kaç defa okumak gerekiyor bilgisi olan var mı

Gunes63 ben daha cok yeni bir anne adayıyım bu yazınızı ağlayarak okudum hiç böyle şeylere duygulanmazdım ben. 🥲🥲 rabbım saglıkla büyütmek nasip etsin darısı Bızım başımıza

Mehtap35 Çok teşekkür ederim canım şu an meleğim kucağımda emiyor🥲 Rabbim sana ve bütün bekleyenlere bugünleri göstersin inşallah 🥰🫶🏻

Gunes63 amin amin en hayırlı şekilde insallahhhh ben bu günleri yaşamayı 3 yıldır beklıyorum darısı tüm bekleyenlere olsun. 🥲💗

Gunes63 Ay okurken ferahladim resmen güle güle büyütün bebisi💜 23. Haftadayim dilerim bende hayirli tez zamanda kavuşurum oğluşuma💙💙

Olivia merhaba ikinci normal dogumunuz nasıldı birinciye göre karşılaştırma yapsanız acı ve doğurma süresi açısından falan ? Bilgi verirseniz detaylı çok sevinirim 🌸

Gunes63 Allah bağışlasın insalh bizde böyle kolay doğum nasip olur bide siz sanlurfali misiniz 🤲🥰

Hshfhfnn çok teşekkür ederim darısı başınıza inş evet Şanlıurfa lıyım 🥰🥰

Gunes63 Canum gözün Aydın ama bence mama verme süt öyle gelir zaten onların midesi çok küçük çay kaşığı kadar sütle doyarlar sen emzirdikçe fazlalaşacak. Daha çok ufak

Gunes63 bebeğinin kilosu gayet iyi canım. Bu doktorlari anlamak zor. Napacaklar kiloyu, et mi lazım bize? Sağlıklı olsun yeter. Hayırlı uğurlu olsun rabbim anneli babali dört gözle büyütmek nasip etsin 🤲🏻

Gunes63 benim ilk doğumda yapmadılar ozmaan ben hisstim 🥺🥺 çok korkuyorum buyuzden

Bende 38+4 teyim normal doğum düşünüyorum ama çok mu zor yapabilir miyim