Doğurdumm 🥰 pozitif normal doğum hikayem 👼
Gunes63 masallah rabbim anali babali büyütsün
Gunes63 ben bugün acile gideceğim daha nst çekilmedi bana ara ara sancı giriyo şiddetli belimden alt kasigima doğru karnim 5 parmak aşağı indi bebek hareket ettiğinde bacak aramda gıdıklanma ve makat bölgemde elektirik çarpma hissi oluyo bugün iki dün 1 kere akıntım oldu şeffaf beyaz akıntı 1 2 damla geldi doğuma alirlarmi acaba çok merak ediyorum
Allah evladınızı size bağışlasın acısını göstermesin inşallah, darısı tüm biz hamilelerin başına inşallah. Kızlar hepimize bir avazda kolay doğumlar diliyorum rabbimden sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏼😊
Allah anali babali büyütsün hayirli bir evlat olsun size
Gunes63 bişey dicem ben 37+5 te acil doktoru alttan muayene etti hiçbir problem olmamasına rağmen ilk gebeliğim ve bilmiyordum normalde alttan muayene etmemesi gerekiyor ama bu kadın doğumdaki acil doktoru etmeye çalıştı tabi baya acıttı beni tam bakamadan izin vermedim alttan muayene bu kadar alıyorken siz nasıl dayandınız rahim açıldıkça ağrı az mı oluyor yoksa bu doktor mu acıttı beni
Gunes63 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
Pellonn bence doktor acıtmış sizi bir de kendinizi çok mu kastınız acaba. Bugün 1 cm açıklıkla 4 defa alttan muayene edildim hiçbirinde canım yanmadı.
Nehirsude bunların hepsi bende var.gittim açılma ve sancı yoktu
Minik1Civciv Allah razı olsun canım sütüm de geldi çok şükür 🙏🏼 Rabbim herkesi bi sancıda kurtarsın 🥰🫶🏻
Hesenzade_f_g hiç korkma canım. Bebeğini kucağına aldıktan sonra hafifliyorsun. İğne vurup uyuşturuyorlar dikişi hissetmedim ama çekiştirmelerini hissettim. Dikişlerin sonrası zor oluyor biraz yani benim için öyle oldu 😊