Gunes63 Canum gözün Aydın ama bence mama verme süt öyle gelir zaten onların midesi çok küçük çay kaşığı kadar sütle doyarlar sen emzirdikçe fazlalaşacak. Daha çok ufak
Doğurdumm 🥰 pozitif normal doğum hikayem 👼
Gunes63 bebeğinin kilosu gayet iyi canım. Bu doktorlari anlamak zor. Napacaklar kiloyu, et mi lazım bize? Sağlıklı olsun yeter. Hayırlı uğurlu olsun rabbim anneli babali dört gözle büyütmek nasip etsin 🤲🏻
Bende 38+4 teyim normal doğum düşünüyorum ama çok mu zor yapabilir miyim
Tugrann-annesi0404 Çok şükür sütüm geldi canım mamayı bıraktırdık 🥰 bol bol emzirmeye çalışıyorum
Gunes63 aynen yerinde olsam bir daha da vermem🙂
Melikekar123 yok hayır gidemedik
Birdeanne gün boyu oğlumla parktaydik gezdik iki saatte bir ağrım oluyodu kısa sureli ama normaldir diye düşündüm daha 38.5 ti. Akşama doğru duşa girdim ve sümüksü olan şey geldi şuan yazarken adını unuttum 😀 yine saatte bir ağrım gelmeye devam etti çok hafif . Oğlumu uyutup nolur nolmaz diye hastaneye gittim. Saat 12 civarıydı gece . Doktor muayene etti 1 cm acilmam vardı sabaha kadar burdasın dedi ve yukarı odaya çıkardı . Ebe beni oturtup kontrol edince 4 cm acilman var dedi bu 10 dakika içinde oldu. Serum takıldı ve lavman yapılırken ağrım çok arttı lavmandan soonra yatağıma yatinca cok büyük bir baskı hissettim doguruyorum herhalde dedim beni doğum haneye aldılar ama daha 6 cm falan açılmıştı. Ebe bana ağrın gelince ikin dedi hep öyle yapım sonra suyum patladi temiz olup olmadığını sordum ilkide hiç suyum kalmamış kimse farktmemisti çünkü. Biraz daha zaman gectikten sonra 10 cm acilmam olunca ebe doktoru aradı doktor geldi ve bı on dakika içinde doğumum gerceklesti . Saat 00.00 civarı hastaneye giriş yaptım islemlerle muaneyle herseyle birlikte 03.55 te bebegim doğdu 💙
Çok teşekkür ederim detaylı yazmışsınız benim anladığım ilkine göre daha kolay olmuş anlasilan ben biraz korkuyorum başıma gelecekleri az çok bildiğimden gercekten cesarete ihtiyacım var
Minnosmino23-23 anlamadım ben ne oku diyor
Balkaymak1 et-Tahiy-yatu