Gunes63 Allah bagislasin🤩 cok merak ediyorum dikiş atilinca agri aci hiss ettinizmi?

Gunes63 çiş yaparken ağrı oluyor mu yata otururken yatarken ne bileyim sonrası nasıl bir his bide o anki acı nasıl tariflersiniz

Gunes63 maşallah 🥰 darısı bize inşallah 🤲🏼 inşallah en kısa sürede sütünüz de gelir. Rabbim analı babalı büyütsün 🥰

Gunes63 Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah yarın tam 41 haftalık oluyoruz yatış yapılacak gerçekten inanılmaz stresliyim inşallah seninki gibi kısa sürer benimkisi de 🥺

Gunes63 daha dün doğurmuş biri olarak acılarımı hatırlaya hatılaya okudum hikayenizi çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz sizde, darısı tüm hamilelerin başına

Vefa7 bende öyle en çok korktuğum şeydi iki normal doğum yaptım hiç acimiyor gerçekten. Bana uyuşturucu iğne de yapmadılar çocuk çıktıktan sonra uyuşuyor zaten 💙

Gunes63 ben bugün acile gideceğim daha nst çekilmedi bana ara ara sancı giriyo şiddetli belimden alt kasigima doğru karnim 5 parmak aşağı indi bebek hareket ettiğinde bacak aramda gıdıklanma ve makat bölgemde elektirik çarpma hissi oluyo bugün iki dün 1 kere akıntım oldu şeffaf beyaz akıntı 1 2 damla geldi doğuma alirlarmi acaba çok merak ediyorum

Allah evladınızı size bağışlasın acısını göstermesin inşallah, darısı tüm biz hamilelerin başına inşallah. Kızlar hepimize bir avazda kolay doğumlar diliyorum rabbimden sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏼😊

Allah anali babali büyütsün hayirli bir evlat olsun size