Bende 38+4 teyim normal doğum düşünüyorum ama çok mu zor yapabilir miyim

Gunes63 maşallah Allah analı babalı büyütsün bizlerdede kolay doğumlar nasip etsin inşallah güzel Allahım🙏

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Gunes63 amın amınnnn bende korkuyorum gün geçtikçe Dogum korkusu basıyo

Gunes63 anladım canım Allah acısını gostermesin alah size bağışlasin ins

Birdeanne gün boyu oğlumla parktaydik gezdik iki saatte bir ağrım oluyodu kısa sureli ama normaldir diye düşündüm daha 38.5 ti. Akşama doğru duşa girdim ve sümüksü olan şey geldi şuan yazarken adını unuttum 😀 yine saatte bir ağrım gelmeye devam etti çok hafif . Oğlumu uyutup nolur nolmaz diye hastaneye gittim. Saat 12 civarıydı gece . Doktor muayene etti 1 cm acilmam vardı sabaha kadar burdasın dedi ve yukarı odaya çıkardı . Ebe beni oturtup kontrol edince 4 cm acilman var dedi bu 10 dakika içinde oldu. Serum takıldı ve lavman yapılırken ağrım çok arttı lavmandan soonra yatağıma yatinca cok büyük bir baskı hissettim doguruyorum herhalde dedim beni doğum haneye aldılar ama daha 6 cm falan açılmıştı. Ebe bana ağrın gelince ikin dedi hep öyle yapım sonra suyum patladi temiz olup olmadığını sordum ilkide hiç suyum kalmamış kimse farktmemisti çünkü. Biraz daha zaman gectikten sonra 10 cm acilmam olunca ebe doktoru aradı doktor geldi ve bı on dakika içinde doğumum gerceklesti . Saat 00.00 civarı hastaneye giriş yaptım islemlerle muaneyle herseyle birlikte 03.55 te bebegim doğdu 💙

Çok teşekkür ederim detaylı yazmışsınız benim anladığım ilkine göre daha kolay olmuş anlasilan ben biraz korkuyorum başıma gelecekleri az çok bildiğimden gercekten cesarete ihtiyacım var

Birdeanne ilki gerçekten zordu 20 saat sürdü haliyle kimse de çok yardımcı olmadı pek. ağrı zaten doğuma yakın sıklasiyor ikincisi de 3 saat falan sürdüğü için sancılarım daha sıktı ama hemen uçup gitti zaman yani ne zaman geçti farketmedim bile sizin kaçıncı dogumunuz? Bide ikinci doğum genelde daha kolay olur rahim alışık olduğu için acilmaya daha müsait olduğu için

Olivia benim ikinci doğum olacak ilk doğum suni sancı verdikleri için 4 saatte bitti bu nasıl olur hiçbir fikrim yok ilkinde tecrubesixlikten hemen gittim hastaneye bunda biraz bekleyip ilk sancıları evde geçirmeye niyetliyim ama bakalim çünkü evde anne kayınvalide çocuk falan da olacak rahat olabilirim umarım