Rbcan Yaaa senin bebiş de yerini sevmiş anlaşılan 🥰 Dua et bol bol içini ferah tut canım sağlıkla gelsin bebişin 🫶🏻

Bsrblr İlk bebeğim canım 🥰 Rabbim Sanada kolay doğum nasip etsin inşallah ♥️

Nehirsude doğum belirtilerini malesef çok bilmiyorum canım. Benim hiç bir belirtim olmadı suni sancı aldım. Rabbim tek sancıda kurtarsın inşallah ♥️

eref_123 teşekkür ederim canım 🫶🏻 Hurma yedim bol bol onun faydası oldu mu inan bilmiyorum 🥰 ve son bir hafta bol bol yürüyüş yaptım

Sydipk92 Aynen öyle canım kendilerinde hata bulmak yerine cihazda buluyorlar 😀

Aneeemm Allah razı olsun canım darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah 🥰🫶🏻

kubradgnn Yok canım dikişlerimi hissetmedim uyuşturdukları için. Çok teşekkür ederim 🥰

Pellonn doktorun çatı muayenesi yapmış sanırım canım. 37-38. Haftalarda vücudunun normal doğuma uygun olup olmadığına bakıyorlar. Doktorum ilk alttan muayenemi yaptı acı hissetmedim kasmadım da bir kaç saniyelik bişeydi. Ama ebe her kontrol ettiğinde 1-2 dk uğraştığı için canım yandı biraz

Gunes63 ben o muayeneden sonra normal doğum için çok korktum bütün cesaretim kırıldı bildiğin yürüyemiyordum ne yapıcam bil şyorum sezeryan -normal doğum atasında gidip geliyorum😕

Gunes63 Allah bağışlasın Rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🧿

Meryem süresi okunmus su nasıl oluyor kaç defa okumak gerekiyor bilgisi olan var mı

Gunes63 ben daha cok yeni bir anne adayıyım bu yazınızı ağlayarak okudum hiç böyle şeylere duygulanmazdım ben. 🥲🥲 rabbım saglıkla büyütmek nasip etsin darısı Bızım başımıza

Mehtap35 Çok teşekkür ederim canım şu an meleğim kucağımda emiyor🥲 Rabbim sana ve bütün bekleyenlere bugünleri göstersin inşallah 🥰🫶🏻