Evet kızlar sonunda bende doğurdum 😊
Bir gün bende doğum hikayemi yazabilir miyim diye düşünmüştüm hep 😊

Hikayem ise şöyle ;
38 haftalıkken doktorum kontrolde bebeğin haftasına göre zayıf kalmış, bu hafta hiç kilo almamış, haftaya gel yine aynı şekilde ise suni sancı verip yatışını yaparız demişti.
2 Ağustos çarşamba günü tam 39 haftalık oldum. 9 da muayene oldum Doktorum ultrasondan bakıp zayıf bebek kilo almamış dedi. Alttan muayene oldum 2-3 cm açılman var yatışını yapıyoruz dedi 9.40 da yatışım yapıldı. 10 da suni sancı verilmeye başlandı. Serum aktıkça regl ağrıları başladı bende ve gittikçe şiddetlenmeye başladı. Koridorda bol bol yürüyüş yaptım. Saat 12 de tekrar muayene etti ebe ve açılman çok yavaş ilerliyor daha 4-5 cm bu gidişle akşamı bulur doğumun dedi. Beynimden vuruldum resmen. Sancıdan yerimde duramıyordum orda ebelere beni sezeryana alın akşama kadar bu sancıyla duramam ben diyordum. Eşim doğumhanenin kapısında bekliyordu. Arayıp ben dayanamıyorum beni ameliyata alsınlar dedim. O da yolu yarıladın vazgeçme diyerek destek verdi. Annem yanımda bol bol Meryem suresi okuyordu. 12.10 geçe yanımıza bir hasta yakını geldi. Kızın ablası içerde doğum yapmış daha yeni, onu bekliyordu. Bende Meryem suresi okunmuş su var isterseniz size de getireyim, ablama içirdik doğuma girmesi ile çıkması bir oldu dedi. Ebeler yeme, içme suya dahi izin vermiyordu. Annem gizlice getirdi ve 2 yudum içtim. Ama gerçekten inanarak içtim. Tam 10 dakika sonra ebe açılmama bakmak için muayene etti. Çok güzel 8-9 cm olmuş birazdan doğuma alırız doktorunu çağırırırz dedi. Ama ben halen inanmıyorum. Sezeryana alın dayanamıyorum dediğim için oyalandığımı düşündüm 😊 sancım artık dayanılmayacak hal aldı 2 dk da bir geliyordu. 12.25 de doğuma alındım doktorum geldi. 12.40 da öğlen ezanıyla birlikte kızım Hatice Sena’m dünyaya geldi 🥰 kucağıma alır almaz bütün ağrım sızım geçti. 4-5 dikiş atıldı. Bugün doğum yapalı 2 gün oldu sütüm damla damla geliyor mecburen mama veriyorum ama emzirmekten de vazgeçmiyorum inşallah tez zamanda sütüm gelir 🙏🏼 Dikiş ağrılarım var henüz oturamıyorum. Çabucak iyileşip kızımla daha çok ilgilenmek istiyorum 👶
Bu arada doktorum ultrason cihazı yanıldı dedi. Bebeğim 52 cm 3250 gram doğdu.
Rabbim olmayana da nasip etsin annelik duygusunu 🙏🏼 Doğumunu bekleyen arkadaşlarımı da tek sancı da kurtarsın inşallah 👼🙏🏼 🥰

Gunes63 Allah bagislasin🤩 cok merak ediyorum dikiş atilinca agri aci hiss ettinizmi?

Gunes63 çiş yaparken ağrı oluyor mu yata otururken yatarken ne bileyim sonrası nasıl bir his bide o anki acı nasıl tariflersiniz

Gunes63 maşallah 🥰 darısı bize inşallah 🤲🏼 inşallah en kısa sürede sütünüz de gelir. Rabbim analı babalı büyütsün 🥰

Gunes63 Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah yarın tam 41 haftalık oluyoruz yatış yapılacak gerçekten inanılmaz stresliyim inşallah seninki gibi kısa sürer benimkisi de 🥺

Gunes63 daha dün doğurmuş biri olarak acılarımı hatırlaya hatılaya okudum hikayenizi çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz sizde, darısı tüm hamilelerin başına

Vefa7 bende öyle en çok korktuğum şeydi iki normal doğum yaptım hiç acimiyor gerçekten. Bana uyuşturucu iğne de yapmadılar çocuk çıktıktan sonra uyuşuyor zaten 💙