benaslindayohum ikiside farketmez bana sağlıklı olan hangisi ise o sekilfe gelsin bana hiç farketmez ama progestan devam ettiği sürece bilmiyorum nasıl normal olacak yoksa sezeryan da bir doğum sekli bana hiç farketmez 🤍
Progestan Kullananlar 🙇
Nrcn91 Oral yolla olanı mi fitil olarak kullandınız yoksa normal fitil formunu mu kullandınız acaba
Sebnem9593 vajina akşamları yapıyorum sadece
Canimucizem canım progestan zaten rahmi besleyici gibi düşün bıraktığında 2-3 haftada belki durumuna göre daha kısa sürede bile doğumun başlayabilir 🤗 Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah🤲 sağlıkla sıhatle kucağına al da en önemlisi o zaten 🥰
benaslindayohum amin inşallah çok teşekkür ederim nerde varsa rabbim sağlıkla kavuştursun 🤍
Sultan_46 ciger gelistirici igne vuruldunuzmu peki
Sebihaa123 Evet iki doz yapıldı
bluefish Progestan günde 3 defa kullanıyorum ben. 32. Haftada sancı vardı ve açılma vardı adalat o zaman kullandım bir hafta şimdi 34. Haftalık artık son sınırı geçtiği için sancı olsa doğum başlarsa durdurmaya gerek yok dedi doktorum. Progestanida 35. Haftadan sonra almıcam artık bundan sonra bebişin gelmesini beklicez.
Sultan_46
Anladım canım. Sağlıkla gelsin. Bende 32. Haftamdayım açılma sancı falan yok ama rahim ağzı 17mm olmuş. Korkuyorum. Gece 2 tane progestan kullanıyorum magnezyum alıyorum ve adalat günde 2 tame. Acaba progestanı 3 e mi çıkarsam dedim ama doktorumu dinleyeyim ya 2 ile devam edeyim. İnşallah 38-40 haftaları görürürüz 🤲🏻
123oz ben 34 de kadar kullandım.
bluefish
Açılma olmazsa sıkıntı olmaz inşallah yat dinlen bol bol benimde Rahîm ağzı kısalığı var ve bebeğim çok aşağıda her an çıkacakmis gibi. İnşallah zamanın da gelsinler 🌸
Maşallah ❤ umarım bende bu sefer sağlıkla ilerleyebilirim
- Düzenlendi
Sultan_46 şuan kaçıncı haftadasınız 🥰
Seyhanceren 34+4 olduk çok şükür
bluefish canım naptın ne durumdasın