Dnss0050 ilacı içince bulantı yapıyormuş ama fitil olarak kullandım bi sıkıntı yaşamadım

Merve-celik inşallah benimde biter aşırı stres yapıyorum bu lekenmeleri

Dnss0050 benm düşük tehlikem yoktu ama doktorun ilk üç ay kullandırmıştı tedbir amaçlı ama çok sersem yapıyodu beni sora vajinal olarak kullandım bir süre daha ama oda akıntı yapıyor çok berbat bi ilaç her türlü üç ayımın dolmasına on gün kala bıraktım o kadar bıkmıştım😂😂

Zeynep_grt çok erken başlamışsınız ya doktor mu başlattı bende henüz erkem olduğu için doktora gitmedim ama kafama göre başlamak korkutuyor 🥹

13 haftalık olağan iken hastane ye gittim kasılma ların var düsük olmasın diye fitil ve igne verdi iğneyi bir defa kulladım fitili biraz kullandım ağrım oldu korktum ve özele gittim özelde anlattım herşeyi baktı doktorum senin riskin yok bebek sağlıklı fitili de günde 1 defa al için rahatlasn dersen dedi riskin yok herşey normel dedi ben fitili bıraktım fitili doguma kadarmı kullanıcaz kızlar

1. Ay da başladım 5 bitecek halâ kullanıyorum. Erken doğumu da engelliyormuş diye duydum. Doktorum demedi ama başkalarından duymuştum.

Sebnem9593 hadi ya. Bana verdi kanamam var diye ve o iğneden vuruldum bende aynen 3 tane. Bir sorun yok demişti ama çarşamba randevumuz var bakalım

Nagi38
      Rahim ağzı kısalığı var. 23 haftada açılmada vardı sonra ilaçlarlar kapandı 32. Haftada hem açılma hem sancı vardi yine ilaçlarla durdurdular. Her hafta Pruluton iğne yapıldı bana yarın 34 hafta olacak son ignem yapılacak inşallah.

Bende 7+4te başladım bi hafta oluyor. Kese etrafında kanama alanları var dendi. Hem igne hemde hap verdi doktor. İğne yüzünden oturamıyorjm bi haftadır gercekten zormuş. Hapi fitil olarak al dendi. Hem daha etkiliymiş hemde baş dönmesi bulantı yapar agızdan aldıgında dedi.
        Benim hic bi sikayetim yoktu. Kanama falan görmedim ultrasonda gözükmese herşey cok yolunda sanardım
        Daha ne kadar kullanırız belli değil, yarın kontrolde son duruma bakılacak

Ben kullandım fitil olarak kanamam oldugu için ama baş dönmesi ve kabus görüyordum titreyerek uyanıyordum kullandığımda ama Bebeğim için

Ben 6. Haftamda başlamıştım kahverengi lekenmem gelmişti 10 gün kullan bırak dedi doktor bıraktım şimdi 10. Haftanın ıcındeyım bu zamana kadar bişey olmamıştı yine bugun bir damla kan ve sonrasındada sildikçe kahverengi leke geldi kullanmaya başladım şuan bunu yaşayan oldumu

Bende 19.haftada başladım bebeğin eşi aşağıda olduğu için verdi doktor hem hap olarak hemde haftada bir iğnesini vurunuyorum Rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Sebnem9593 kanamam durdu ama kahverengimsi lekelenmem var 3-4 gündür yoktı bugün başladı moralimi bozdu