1. Haftada başladım 37 haftalığım şuan hala kullanıyorum rahim içi perde mevcut düşük ve erken doğum riskinden dolayı kullandım,kullanıyorum
  1. Haftada başladım 2 tane iğne bide hap kanamam vardi şimdi 9 hafta 6 günlük doktora gitcm bakalm kanamam azaldı çok hafif leke akinti seklinde var inş vermez çünkü çok ağır bir ilaç ben ilacı içince yataktan kalkamyrm

eceedmrll benim iki kere oldu ikisinde de bir sebebi vardı.İlkinde plesentası aşağı yerleştiği için demişti.Şimdi de rahim ağzı kısalığı dedi.Sebepsiz olması bana enteresan geldi.Acaba başka bir doktora daha mı gitseniz?

Dnss0050 daha önce hiç mantar olmadım bilemicem, ama kaşıntı koku vs oomadı ben de hiç. Bildiğin hop hop yanmalı tahrişli sürekli üflme isteği oluyor bebek pişiği gibi

Dnss0050
Evet içtikten kısa süre sonra etkisini baş dönmesi olarak bende yaşıyodum ve hemen uykum geliyodu uyumak istiyodum

Dnss0050 ilk gunden beri kullanıyorum betayi gördüğümüz anda başladı 27.haftadayim hala devam 🥲

Skn23 normal doğum şansı oluyor mu acaba benimde ilk günden beri kullanıyorum 27.haftadayim 32.de belki bırakırız dedi kesin sezeryan mi olur acaba

Dnss0050 5. Haftasında iğne ve fitil olarak başladım 12 de iğneyi 23 te fitili kestik çok şükür bir problem yaşamadım.

Dnss0050 progestani evet doktor ağızdan da alabilirsin dedi ama üzerinde vajinal fitil yazdığı için korktum

Hamile olduğumu bildiğim andan başladım 2 kutu içtim sonra bi daha kullanmadım

Dnss0050 kızıma düşük riskim varken iki hafta kullanmıştım

Sebahat25 banada şikayetim yokken verdi doktor hiçbir yan etkisi yok kullandım ve iyikide kullanmışım

Mrvm005 yaa canim benim insalalh benimde sağlıkla gelir umut verdin bana saol allah razı olsun ediyorum sürekli dua asla kalkmıyorum bende

Kızlar grip olduğunuzda kadın doğuma mı gidiyorsunuz kuşak burun boğaza mı hastayım bilemedim

Sebnem9593 şuan 19 haftalık. Kanama kesilene kadar ağızdan al daha sonra fitil olarak demişti