Progestan Kullananlar 🙇
eceedmrll yok hayır 1kere oldu hastanede yattım öğünden sonra hiç olmadı
Kızlar grip olduğunuzda kadın doğuma mı gidiyorsunuz kuşak burun boğaza mı hastayım bilemedim
Simgeecbn kadın doğum direk kbbye yönlendiriyor kbbye git bence ilaç vermiyor kadın doğumcu çünkü
Sebnem9593 şuan 19 haftalık. Kanama kesilene kadar ağızdan al daha sonra fitil olarak demişti
Emine_ylmaz63 yok canim. Serklaj genel anesteziyle yapildigi icin ne islem sirasinda ne sonrasinda agri hissetmedim. Onlem amacli oldugu icin surekli yat da demedi doktorum. Ama ben korkumdan cok hareket etmiyorum. Yurumeni de cok istemiuorum dedi doktor. Cok egilip kalkmiyorum
Bsrslr bende yeni başladım rahimde kanma var dedi ağızdan alıyorum mide bulantısı uyku halsizlik ayrı yapıyor ya inşallah emeklerimiz acılarımız boşuna gitmez rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
- Tüp bebek denemesi ve nihayet tuttu 😊transfer yapıldığı günden beri hem iğne, hemde vajinal tabletini kullanıyorum. 9+2 olduk, bu hafta son olacak inşallah 🙏
Nagi38 Evet özellikle 28. Haftaya kadar hep yattım sonra yavaş yavaş yemek yapmak için kalktım ama ara ara oturup dinlenerek yaptim. Hiç bir yere gitmedim sadece haftada bir kontrol ve iğne için hastaneye gittim. hala yatıyorum ev işlerini hep eşim yaptı sağolsun. Son sınır 34 du artık ayaklandim biraz hep yatmakta yoruyor insanı.
Seyhanceren teşekkür ederim öyle yapıcam 🙏🏻