Kfybstn92 enfeksiyonunuz olabilir belki bu riski de o tetikledi tam idrar tetkiki isteyinndoktorunuzla konuşup bende de durum aynı çünkü
Progestan Kullananlar 🙇
Floraflorr tahlil vs yaptirmıştım canim o zamanlar çok şükür bı sıkıntı yokmuş.Şunu farkettim progestani fitil olarak attığımızda çok ileri ittirmedigimizdede yanma oluyor.siz kaç haftaliksiniz
Aylinsevim ben de aynı 29 haftalık oldum ve progestan fitil başladım. Kasılmalarım var sizin de mi kasılmanız vardı?
Dnss0050 16. Haftada başladım hala devam
minibebisim genelde fitil olarak öneriliyor zaten etkisi daha fazla oluyor yan etkisi de daha az kesinlikle öyle kullanın ben 34. Haftaya kadar kullandım fitil olarak yan etki görmedim
Kfybstn92 28+2 deyiz şu an inşallah atlatırsak şu süreci çok bir samanı da kalmadı iki buçuk ay inşallah bekleriz
Ireeeeem kasılmam yoktu hiçbir belirti olmadı
Yagmurun2 kaç haftalıksınız şu an
Baharoloji kaçıncı haftanızda başladınız
Floraflorr 8. 9. Hafta gibi kanama olmuştu başlandı sonra 19. Haftada bırakıyorken rahim ağzı kısalığı anlaşıldı bırakmadan 34. E kadar devam etttik
Baharoloji evet ben de fitile döndüm sonra zaten 🤭 şu an yine fitil olarak kullanıyorum
Floraflorr sağlıklı sıhhatli vaktinde kucağına almayı nasip etsin Rabbim🤲
Son haftalara kadar progestan fitili günde kaç tane atıyorsunuz ben şuan 13+3 sabah akşam kullanıyorum
Ireeeeem ara ara kasilmalarim olurdu benim özellikle sağ tarafımda.son haftalarda daha çok oluyordu. Dikkat edin dinlenin ilaçları kullanın inşallah günün de doğar merak etmeyin. Ben 35. Haftada bıraktım ilaçları 37. Haftada normal doğum yaptım bebeğim 27 günlük oldu bile. 🌸