Kfybstn92 enfeksiyonunuz olabilir belki bu riski de o tetikledi tam idrar tetkiki isteyinndoktorunuzla konuşup bende de durum aynı çünkü

Floraflorr tahlil vs yaptirmıştım canim o zamanlar çok şükür bı sıkıntı yokmuş.Şunu farkettim progestani fitil olarak attığımızda çok ileri ittirmedigimizdede yanma oluyor.siz kaç haftaliksiniz

Aylinsevim ben de aynı 29 haftalık oldum ve progestan fitil başladım. Kasılmalarım var sizin de mi kasılmanız vardı?

Dnss0050 6 haftalikken başladık suan 12 haftaligiz elimde bitti tekrar yazarlarımi bilmiyorum ben iğnesinide vurumdun

minibebisim genelde fitil olarak öneriliyor zaten etkisi daha fazla oluyor yan etkisi de daha az kesinlikle öyle kullanın ben 34. Haftaya kadar kullandım fitil olarak yan etki görmedim

Floraflorr 8. 9. Hafta gibi kanama olmuştu başlandı sonra 19. Haftada bırakıyorken rahim ağzı kısalığı anlaşıldı bırakmadan 34. E kadar devam etttik

Baharoloji evet ben de fitile döndüm sonra zaten 🤭 şu an yine fitil olarak kullanıyorum

Son haftalara kadar progestan fitili günde kaç tane atıyorsunuz ben şuan 13+3 sabah akşam kullanıyorum

Ireeeeem ara ara kasilmalarim olurdu benim özellikle sağ tarafımda.son haftalarda daha çok oluyordu. Dikkat edin dinlenin ilaçları kullanın inşallah günün de doğar merak etmeyin. Ben 35. Haftada bıraktım ilaçları 37. Haftada normal doğum yaptım bebeğim 27 günlük oldu bile. 🌸

Sultan_46 benim de kasılmalar var 😕 hep istirahat ediyorum ilacı da kullanıyorum inşallah dediğiniz gibi olur benim de teşekkür ederim ❤️