Seyhanceren amin inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza🙏
Progestan Kullananlar 🙇
Balahatunn öylemii hımmm tabi dikkat etmek gerekiyormuş baya anladım cnm geçmiş olsun
Canimucizem benim 2. Doğumum olucak, ilki sezaryen olduğu için gene sezaryen olucak 🤗😊
MonicaGeller ağızdan almayı deneyin doktorunuza danışın
Nagi38 Pruluton düşük iğnesi rahmi onarıyor benim rahmim çok yumuşakti bebegimde çok aşağıdaki hep kasiklarimda hissettim ve hep karnımda kasılıyordu şimdi büyüdü tabi yukarı çıktı ama hala çok aşağıya baskı yapıyor. Magnezyum kullandım. Bide sürekli yattığim için önlem amaçlı kan sulandırıci iğne kullandım hergün evde koldan vurduk.
mariye0915- Canım kendini hiç korkutma. Ben olunca başta tedirgin oldum olacakları bilmediğim için. Sonrasında bir sürü kadın da gördüm neredeyse hepsi progestan kullanıyor.
benaslindayohum hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bende kontrolüm de sorucam ama normal olacağını artık sanmıyorum
Canimucizem hepimizin minnoşları sağlıkla gelsin 🥰 niye böyle düşünüyorsunuz?
İlk doğumum 33+4 te makat gelişliydi kızım diye acil alındım sezaryene 2 gündür hastanede yatıyordum mesela tutamadık neye uğradığımı şaşırdım o gün 😁
Tup-brey81 merhaba bende tüp bebek ile hamileyim 5+1 suan, nasıl bi lekelenmeniz vardı. Benimde kahverengi lekelenmem var 2 gündür 1 gün hastanede yattım düşük riskim var
Mceyda kahverengi akıntım var banada düşük riski var dedi doktorum hiçbişey yapmayın yatmamı söyledi
benaslindayohum ikiside farketmez bana sağlıklı olan hangisi ise o sekilfe gelsin bana hiç farketmez ama progestan devam ettiği sürece bilmiyorum nasıl normal olacak yoksa sezeryan da bir doğum sekli bana hiç farketmez 🤍
Nrcn91 Oral yolla olanı mi fitil olarak kullandınız yoksa normal fitil formunu mu kullandınız acaba
Sebnem9593 vajina akşamları yapıyorum sadece
Canimucizem canım progestan zaten rahmi besleyici gibi düşün bıraktığında 2-3 haftada belki durumuna göre daha kısa sürede bile doğumun başlayabilir 🤗 Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah🤲 sağlıkla sıhatle kucağına al da en önemlisi o zaten 🥰
benaslindayohum amin inşallah çok teşekkür ederim nerde varsa rabbim sağlıkla kavuştursun 🤍
Sultan_46 ciger gelistirici igne vuruldunuzmu peki
Sebihaa123 Evet iki doz yapıldı
bluefish Progestan günde 3 defa kullanıyorum ben. 32. Haftada sancı vardı ve açılma vardı adalat o zaman kullandım bir hafta şimdi 34. Haftalık artık son sınırı geçtiği için sancı olsa doğum başlarsa durdurmaya gerek yok dedi doktorum. Progestanida 35. Haftadan sonra almıcam artık bundan sonra bebişin gelmesini beklicez.
Sultan_46
Anladım canım. Sağlıkla gelsin. Bende 32. Haftamdayım açılma sancı falan yok ama rahim ağzı 17mm olmuş. Korkuyorum. Gece 2 tane progestan kullanıyorum magnezyum alıyorum ve adalat günde 2 tame. Acaba progestanı 3 e mi çıkarsam dedim ama doktorumu dinleyeyim ya 2 ile devam edeyim. İnşallah 38-40 haftaları görürürüz 🤲🏻