Progestan Kullananlar 🙇
Maşallah ❤ umarım bende bu sefer sağlıkla ilerleyebilirim
- Düzenlendi
Sultan_46 şuan kaçıncı haftadasınız 🥰
Seyhanceren 34+4 olduk çok şükür
bluefish canım naptın ne durumdasın
Sultan_46 merak ettim canım senide sen ne durumdasın
Seyhanceren
37+1 olduk çok şükür
- Düzenlendi
Sultan_46 ya çok sevindim bende ozamanları görürüm umarım bu saatten sonra doğsa da hiç bi sıkıntı olmaz çok şükür 🥰
Progestanı bıraktın mı bıraktıysan kaçıncı haftanda bıraktın canım
Seyhanceren
İnşallah sizede nasip olur.🌸 35. Haftada bıraktım.
Seyhanceren 35. Haftama gireceğim yarın inşAllah canım. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Yarın doktor kontrolüm var. Doktorum rahim ağzı falan bakmıyor artık. Sen ne durumdasın
Sebahat25 evet aynısını bana da yaptı erken doğum riskim de yok herhangi bir anormallik de yok kafayı yemişler ya
bluefish çok şükür çok sevindim canım senin adına benimde yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor
Floraflorr kendi uzerlerinden sorumluluk atmak icin bi anormallik olsa tm ama yokken evet sacmalik
Kfybstn92 enfeksiyonunuz olabilir belki bu riski de o tetikledi tam idrar tetkiki isteyinndoktorunuzla konuşup bende de durum aynı çünkü
Floraflorr tahlil vs yaptirmıştım canim o zamanlar çok şükür bı sıkıntı yokmuş.Şunu farkettim progestani fitil olarak attığımızda çok ileri ittirmedigimizdede yanma oluyor.siz kaç haftaliksiniz
Aylinsevim ben de aynı 29 haftalık oldum ve progestan fitil başladım. Kasılmalarım var sizin de mi kasılmanız vardı?
Dnss0050 16. Haftada başladım hala devam