DOĞUM ÜCRETLERİ
hamisbirisiii Fatma şenese gidiyorumm
guzelanne01_ aaa ne kadar uygun fiyatı hatta bedava desek yeri😍
Arkadaşlar ben Anadolu özel sigorta yaptırdım tamamlayıcı doğum teminatlı. 3.950 vermiştim doğum içinde 10 muayene,10 kontrol, fizil tedavi, 1 kere diş muayene hakkı. Tahliller ücretsiz. Ancak sigorta yaptırırken hamile olmamanız gerekiyor. Sigorta başladığında da ilk 1 ay hamile kalmamanız lazım. Sonraki iki ya da üç denemede tutturursanız neredeyse bedavaya doğum yapmış oluyorsunuz. Bana da arkadaşım önermişti İyiki yaptırmışım diyorum. Bebek doğunca da ona da yapabilirsiniz. Hem sizin de sigortanız olduğundan bebek için çok az bir mebla alıyorlarmış.
Yesimmm93 2022 martta Başarı hastanesinde dogum yaptım zorunlu sezaryen 5.500 dü ayyy ne kadar zam gelmiş 🤦♀️
gamzosgamzos 2018de 2600 gibi bir ücrete doğum yapmıştım , fiyatları iyice şişirdıler
Ve ben Medicana Bursa’da profa gidiyorum. Doğum 28 bin muayene de 700 ün üstünde galiba. Ama sigortadan dolayı hiçbir ödeme yapmayacağım. Sadece girişte 15₺ veriyorum o kadar.
- Düzenlendi
Mart ayında doğum yaptım muayane ücreti 360₺ normal doğum Ücreti 6800₺ ödemiştik.
Yesimmm93 yaaa evet ucreti gorunce sasirdim 🤦♀️
Gebze yüzyıl hastanesi pazartesi doğum yaptım 8100 tl verdim spinal 2. Sezeryan 3. Farklı fiyat oluyormuş ama normalde 9 bindi eşimin iş yeri anlaşması varmıs bi tık indirim oldu muayene fiyatıda 535 ödüyorduk ama zam gelmişyr
Bence hamile olmayan ama planlı gebelik yapacak her kadın mutlaka ve mutlaka gebelik sigortası yaptırmalı.
Hem muayene hemde doğumu karşılıyor çok çok uyguna gelmiş oluyor
Doğum vs 0
Sırf kac gün kalmak zorunda olursan bir kısım oda ücreti karşilamak zorundasin gerisini sağlık sigortam karşılıyor. Almanyadayım .. burda böyle normal hastane oldugu icin sırf türkiyedeki gibi yok özel mis özel muaynemis vs yok. Herkes bir :)
Ozgu_momy manisa 6750 doğum 150 muayene
Gozanca Benimde doğum kasımda doğum fiyatlarını sormadık hiç Koray duman da doğum yapıcam şuan 11.500 mü
guzelanne01_ ne kadar fiyat
Ozgu_momy adana medicalpark seyhan eski metro hastanesi muayene 500 doğum ikiside 13 bin