Bence hamile olmayan ama planlı gebelik yapacak her kadın mutlaka ve mutlaka gebelik sigortası yaptırmalı.
Hem muayene hemde doğumu karşılıyor çok çok uyguna gelmiş oluyor

Ozgu_momy

Çanakkale medicalpark geçen hafta sordum. Normal doğum 13 sezeryan 18 zam gelecek dedi son durum ne oldu acaba 😖

Doğum vs 0
Sırf kac gün kalmak zorunda olursan bir kısım oda ücreti karşilamak zorundasin gerisini sağlık sigortam karşılıyor. Almanyadayım .. burda böyle normal hastane oldugu icin sırf türkiyedeki gibi yok özel mis özel muaynemis vs yok. Herkes bir :)

Gozanca Benimde doğum kasımda doğum fiyatlarını sormadık hiç Koray duman da doğum yapıcam şuan 11.500 mü

Ozgu_momy adana medicalpark seyhan eski metro hastanesi muayene 500 doğum ikiside 13 bin

Ben Adana’da yaşıyorum kliniğe gidiyorum 1300 tl ücret , doğum da Acıbadem de sordum 31 milyar 😂😂😂 bi kaç tane daha hastaneyi sordum 18 16 20 gbi bir de benim doktorum 2 hastane de doğum yaptırıyor çok pahalı ya herşey eskiden insanlar 1 milyara doğum yapmışlar . Doktor da Acıbadem de yaptırıyor diğerini de tam bilmiyorum anlaşması bozulmuş galiba öyle dediler