Ozgu_momy Düzce muayene özel klinik 700 doğum 16 doktor ayrı 8 alıyor. Toplam 24

İstanbul acıbadem atakent hastanesi
Doğum paketi : prof dr : 31.500
Uzman op dr : 28.500

Ozgu_momy izmir medicana hastanesi 20 bin doğum ücretimiz 715 tl muayene ücretimiz vardı zamnlanmis sanırım

Mervece_16 evet orayı duydum inşallah gideceğim bi kaç doktor var hangisini seversem artık ☺️ Teşekkür ederim ☺️

Asiye97 doktorum arzu hanım ben ilk dogumumuda arzu hanımda yapmıştım çok memnun kaldım hatta ilk oğlumun hayatını kurtardı resmen ilk gittiğim muayne günü takipli doktorumun göremediği rahimdeki açıklığı arzu hanım gordu acil serklaj yaptı. 1 hafta sonra görülse bebeğimi kaybedicektim. İşin ehli bir doktor bilgisi güler yüzü ve en önemlisi verdiği güven herşeye değer muhakkak ki bir kere de olsa gidip kendi gözünle gormeni tavsiye ederim yani arzu hanımda 2 kere serklaj oldum 1 sezrryan oldum ama o kadar güven veriyor ki o ameliyathaneye güle oynaya girdim stressiz bir şekilde. Uzun oldu biraz ama az bile anlattım bence😅

Ecem95 malesef ki dogum fıyatınıda ptesı ögrenıcem ınsallah bende ve hangı doktorun hastasıydınız?? Memnun kaldınızmı bende 35 haftadan sonra takıbıme oraya basladım Sibel ustunele suan memnunum ama dogum sonrasında neyle karsılasırım azda olsa dusunuyorum

Yesimmm93 selime hanıma gidiyorum bendee henüz doğum için güncel fiyatı almadım

Emineaksy5 hangi doktor peki sizin bende 16 sında gittim en son 500 tlydi muayene

Merhaba , Özel bilge hastanesi ya da asya hastanesi doğum fiyatını bilen var mı ☺️