DOĞUM ÜCRETLERİ
- Düzenlendi
@"Prens-mom"inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelir bebişlerimiz ama cidden saçma ya ben acile bile gtsm herhangi bı sıkayetten dırek bebeğe bakıyorlar herseyden önce sen nerde yaşıyorsun
PamirKayra merhaba doktorunuz egepolde mi bende egepolde doğum yapmak istiyorum hastaneden memnun musunuz
Dilek1903 ben henüz doktora karar vermedim. İkinci hamileliğin olacak ilk doktorumdan memnun kalmadım o yüzden adanada olup doktorundan memnun olanlara sormak istiyorum hangi doktor diye
Gebze Merkez Prime hastanesindeki ücreti bilen var mı acaba ?
Mervesoydas saadet Hanım
saitkereminannesi02 kamer hocaya gidiyorum bende articagini söledi bana fiyat konusunda dediğinizi söledi normal olursa 4.800 sezeryan olursa 6.800 dedi temmuz ayinda zam gelicek dedi ama ne kadar olur bilemiyorum
İstanbul 3 hafta önce muayne 430 doğum 8.500 du ben sürekli zam geliyor ama 500 falndır şuan muayne kesin doğumda 10 olur 2 ay sonra ben doğurana kadar 😂
guzelanne01_ çok uygunmuş fiyatlar keşke bütün hastaneler böyle olsa ☺️
Ardencik1 canım ben çok memnunum gayet ilgili işinde başarılı eğer durumun el veriyorsa gidebilirsin ben orda başladığım için devam ediyorum yoksa ücretleri çok arttı ben başladığımda muayene 300 dü şuan 500 tl oldu bilgin olsun
Minnakbebisimm bende Anadolu sigortalıyım inşallh bebek doğunca ona da hemen yaptıracağız çünkü kontroller testler vs o fiyatı karşılar ve geçer bile 🫠
1983 hangi doktora gidiyorsn acaba ben zeynep toksoya gidiyirm ilk zamanlar verdim muayene paraso 32. Haftamdan sonra muayene ucreti 15 tl aldilar nst ucretide 50 tl hala oyle dogm parasinida vermedim henuz pazartesi vercm.
Gzm2781 salı günü sezaryen ama pazartesi fiyat için gidecez umarım çok gelmemiştir
PamirKayra ben bikac gün önce sordum dediğin gibi 14 du 25 yapmışlar
Ozgu_momy geçen arkadaş 11 bin TLye normal doğum yaptı 20 gün önce
saitkereminannesi02 umarım ins fiyatta fazla artmamistir🙏
Hilal2 bu Gebze Pendik farklı demi ? Bende Pendik yüzyıla gıdıyorum da farklılar degil mi