Ozgu_momy Gaziantep Hatem hastanesi muayene ücreti 660 , doğumu henüz bilmiyorum

@"Prens-mom"inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelir bebişlerimiz ama cidden saçma ya ben acile bile gtsm herhangi bı sıkayetten dırek bebeğe bakıyorlar herseyden önce sen nerde yaşıyorsun

Dilek1903 ben henüz doktora karar vermedim. İkinci hamileliğin olacak ilk doktorumdan memnun kalmadım o yüzden adanada olup doktorundan memnun olanlara sormak istiyorum hangi doktor diye

Gebze Merkez Prime hastanesindeki ücreti bilen var mı acaba ?

İstanbul 3 hafta önce muayne 430 doğum 8.500 du ben sürekli zam geliyor ama 500 falndır şuan muayne kesin doğumda 10 olur 2 ay sonra ben doğurana kadar 😂

Ardencik1 canım ben çok memnunum gayet ilgili işinde başarılı eğer durumun el veriyorsa gidebilirsin ben orda başladığım için devam ediyorum yoksa ücretleri çok arttı ben başladığımda muayene 300 dü şuan 500 tl oldu bilgin olsun

Minnakbebisimm bende Anadolu sigortalıyım inşallh bebek doğunca ona da hemen yaptıracağız çünkü kontroller testler vs o fiyatı karşılar ve geçer bile 🫠

Betdem Ayşe Solaroğluna gidiyorum ben canım, daha önce Türkiye hastanesindeymiş ayrılmış ordan kendi muayenehanesini açmış ama doğumlarını orada yaptırıyor. 20 bin normal doğum için dediler ama sezeryanı bilmiyorum 5 bin de üstüne koyarlar sanırım sezeryanda.

1983 hangi doktora gidiyorsn acaba ben zeynep toksoya gidiyirm ilk zamanlar verdim muayene paraso 32. Haftamdan sonra muayene ucreti 15 tl aldilar nst ucretide 50 tl hala oyle dogm parasinida vermedim henuz pazartesi vercm.

• 1983 bunu yanıtladı.

Ozgu_momy ankara güven hastanesi doğum 25 bin anestezi 6 bin verdik

1996snl
          Of fiyatalr çok artmış bende Bahçelievler medipole gidiyorum doktorum Fatma hanim
          Normal 8700 zorunlu sezeryan 12500 isteğe bağlı sezeryan 25 bin demişlerdi
          Tüm doktorlar ayni değildir muhtemelen dimi

Hilal2 bu Gebze Pendik farklı demi ? Bende Pendik yüzyıla gıdıyorum da farklılar degil mi